Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośhhhhhh

problem z cerą

Polecane posty

Gość gośhhhhhh

Cześć dziewczyny, byłabym wdzięczna za pewne rady dotyczące badań. Mianowicie z moją dotychczas idealną acz bladą cerą nienaznaczoną nigdy trądzikiem dzieją sie cuda. Czerwone plamy, krostki, które pieką i kłują. Po pracy mi to nawet mocniej czerwieniało ale ten problem jakby zniknął juz. Stalo się to w drugim tygodniu brania letroxu i w drugim tygodniu mojego pobytu za granicą. Oczywiście byłam tam u lekarza. Jedna dała mi decoderm creme który używałam 2 tyg i po nieznacznej poprawie było jakby sto razy gorzej. Pani dermatolog uważa że mi bardzo zaszkodziło i to co mam jest trądzikiem, który jest albo skutkiem ubocznym tego kremu albo który się po nim jeszcze nasilił itp. Dała mi skinoren i jakby coś jest lepiej ale problem istnieje a ze twarz po nim strasznie piekła nie przykładałam sie do używania. I teraz moje pytanie. Ponieważ to co sie stało musi mieć przyczynę a ja nie chce leczyć tego w ciemno. Czy da się zrobić jakieś badania, które mogą wykazać przyczynę? Zaraziłam się czymś czego skutkiem jest to coś? Mam kontakt z czymś co mnie uczula? Idę w PL do dermatologa i chciałabym przed porobi c badania żeby mnie w ciemno nie leczył. Nawet jak nic nie wyjdzie to chociaż wykluczę to i owo. Możecie mi podpowiedzieć jakie badania można porobić? Za niedługo wracam a tu nie mam ubezpieczenia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować