Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A podoba Wam się imię Paulina

Polecane posty

Gość gość

Bo moja siostra chyba oszalała,chcę tak dać na imię swojej małej,do porodu zostało już niewiele czasu ,a ona nie da sobie wytłumaczyc że są o wiele ładniejsze

Gość gość
Okropne, wszystkie kończące się na ..LINA są beznadziejne. Karolina,Ewelina,Marcelina,Paulina,Michalina itp. Bleee

Gość gość
Potwierdzam. Nieladne. Kolwzanka ma tak na imie i jej facet mowi do niej Pulina. Corka znajomych Pinka cos okropnego

Gość gość
Jejku,jakie wstrętne

Gość gość
Nie podoba mi się zbytnio, ale jest ok. Nie krzywdzące ani obelżywe.

Gość gość
Normalne imię, ja tak mam i mi sie nawet podoba, a wam to się żadne nie podoba chyba ;/. A tak szczerze to wolę te wszystkie imiona modne w latach 80/90 niż te terażniejsze, ze skrajności w skrajność - albo Helenka czy Janinka, albo Nikola lub Julia.

Gość Stacie397
Faktycznie imię nie jest zbyt Ladne. Kojarzy mi sie okropnie. Zmienić tylko jedną literke a okropne słowo wyjdzie. Koleżanka dała tak córce na imię a i tak mówią na nią Paula. Poza tym nie znam fajnych ani ładnych Paulin. Wszystkie są szalone. Imię a charakter ma to do siebie. Trzeba brać to pod uwage. Powiedz to siostrze. Może zrozumie, a jak nie to zaproponuj inne imiona. Jeśli tak bardzo chce ta Pauline to może polubi Kaline. W sumę to podobają mi się takie imiona: Milena, Julianna, Marika, Łucja, Michalina, Izabela, Klara, Laura albo takie nietypowe Wiwiana, Żaneta. To tyle. Pokaż je siostrze.

Gość gość
wiwiana- wtf??????