Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co robic chyba zakochalem sie w ukraince z Kijowa

Polecane posty

Gość gość

przez pewien portal spolecznosciowy poznalem Anne Ukrainke z Kijowa przyciagnela moja uwage swoim zdjeciem swoimi oczami piekna buzia :) ma 18 lat a ja 30 napisalem do niej a ona mi odpisala :) pisalem z nia jeden dzien ale powiedziala mi ze ma kogos ten ktos ponoc mieszkam w tunisie jest muzlumaninem minąl jakis czas chyba miesiac a ja wciaz o niej mysle piszemy od miesiaca a ona wczoraj napisala do mnie Dear napisala mi dzisaj tez ze sprawiam jej przyjemnosc przyjemnosc napisalem jej co czuje ze chcialbym ja przytulic a ona napisala mi ze jest samotna dzis znow napisala ze tym pisaniem z nia sprawiam jej przyjemnosc napisala tez ze nie chce zebym byl smutny zapytalem sie jej kima dla niej jestem skoro sprawiam jej tyle przyjemnosci odpisala friend tzn przyjaciel a ja nie wiem co robic uwaza mnie za romantyka i czlowieka o dobrym serce co robic czy ktos mi udzieli porady pomocy ?

Gość gość
Uważaj, bo zaraz zaczną pisać o dziewczynie, że to pewnie zwolenniczka banderowców i Ci głowę siekiera odetnie.

Gość gość
praktycznie piszemy czesto a tamta osobe zna od 10 miesiacy ale ponoc od miesiaca sie nie odzywa mowi ze ma go w sercu a ja nie wiem co robic nie chce zeby mnie ktos zranil a ja czuje do niej cos zarliwego i prawdziwego

Gość gość
nie nie ona nie jest zwolenniczka banderowcow Ukraina to jej ojczyzna a Bandera mial male poparcie wsrod Ukraincow a na bohatera wykreowalo go KGB

Gość gość
Na razie nie wyznawaj jej swoich uczuć, ale cały czas utrzymuj z nią przyjacielskie relacje. Co do Bandery - wiem, ale cały internet ma jedno skojarzenie z Ukrainą - Bandera, UPA, Wołyń. Ludzie, którzy znają Ukraińców mają normalne skojarzenia.

Gość gość
kurcze ale juz jej napisalem truelove prawdziwa milosc i co teraz :) eh

Gość gość
No skoro jej już tak napisałeś to po prostu poczekaj na jej reakcję :) Ona jest jeszcze młodziutka, może na razie nie chce poważnego związku.

Gość gość
napisalem jej o mnie o swim miescie pokazalem jej moje miasto noca napisala mi ze byloby przyjemnie isc ze mna na spacer i gdybym ja przytulal itd ze czulaby sie bezpiecznie a ja sie dzisaj jej zapytalem co znaczy Dear co ma na mysli bo to moj drogi wiec zaczelom sie jej pytac jaki to ma znaczenie a ja jej napisalem ze dla mnie to kochanie swetheart trulove itp czyli bardziej niz przyjazn

Gość gość
no tak ale ona mi napisala ze ma kogos w sercu i ze go kocha i ze znaja sie od 10 mieisecy ze on jest z tunisu na poczatku jak sie pytalem to nie chciala mi nic mowic ale ponoc nie odzywal sie od 1 miesiaca i zapytalam o niego to mi pisala normalnie

Gość gość
Może kocha tego faceta, ale on jest daleko i czuje się samotna. Tak swoją drogą to odradzałabym jej związek z muzułmaninem, bo wiadomo jak zazwyczaj wygląda związek Arab-Europejka. Jeżeli on się dłużej nie będzie odzywał to możesz jej poradzić, by dała sobie z nim spokój, bo on ją olewa.

Gość gość
mam mentlik w glowie ktos mi pomoze

Gość gość
wymienilismy sie zdjeciami powiedziala mi ze jestes ladny ze mam sexowne usta pytala sie tez o moja rodzine pokazala mi zdjecia kiedy byla malym bobaskiem

Gość gość
Może jest w Tobie zakochana, ale nie chce rzucić tamtego faceta, może boi się jego reakcji.

Gość gość
powiedziala mi szczerze ze byloby jej milo gdyby sie do mnie przytulila