Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie ludzi z idealnym zyciem?

Polecane posty

Gość gość

jestem ciekawa

Gość gość
Shakira :P

Gość gość
sądzę że mam idealne życie mam swój kącik nie muszę pracować ani nic robić mam jedzonko mam cukierki mam kompa i lte komórkę prywatny telewizor z hbo i wszystkimi kanałami z oferty w tym roku byłam nad morzem rodzice mnie kochają zdrowa jestem (przynajmniej mi się tak wydaje bo z choróbskami różnie bywa) bozia mi błogosławi :) mam tylko nadzieje że nie spotka mnie to co Hioba :(

Gość gość
bo moja kolezanka ma chyba takie. Ale akurat ja lubie, wiec fajnie ze tak ma. Jest sliczna, inteligentna, studiuje prawo i dobrze jej idzie. Teraz dostala praktyke renomowanej kancelarii. Duzo podrozuje po swiecie, ma wiele znajomych i chlopaka z ktorym mieszka w ladnym mieszkanku. Ciekawe jak to jest, ze jednym los tyle daje, a innym nic, np. glodujace dzieci w Afryce...

Gość gość
wlasnie byla w Grecji i w Londynie na 10 dni.

Gość gość
no shakira faktycznie :) i Joanna Krupa chyba tez takie ma

Gość gość
:)mnie sie wydaje ze ja mam idealne zycie 888 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc

Gość gość
"Ciekawe jak to jest, ze jednym los tyle daje, a innym nic" moim zdaniem to też kwestia odniesienia twoja koleżanka może uważać inaczej i np. myśli że twoje życie jest lesze ostatnio powiesił się aktor i co prawie miał wszystko większość ludzi na pewno jego życie uważało za idealne a on nie bo popełnił samobójstwo większość ludzi sami sobie sprawiają problemy i dlatego są nieszczęśliwi

Gość gość
Nie ma chyba czegoś takiego jak idealne życie. Zachorujesz i po zawodach. Ale jeśli jest miłość to łatwiej to przetrwać i to jest piękne. Znam rodzinę która ma problemy jak wiele innych. Ale się kochają w moim odczuciu to jest idealne życie.

Gość gość
Moj szef ma takie

Gość mnie starczy
dużo głupot zrobiłam, a mimo wszystko uważam że moje jest dobre...mam prawdziwą miłość odwzajemnioną z fajnym facetem, przyjaciółki kochane, zdrowych rodziców, fajnego pieska, studiuje...

Gość gość
"przyjaciółki kochane" ty lepiej na nie uważaj

Gość gość
wg mnie Krupa, bo ma super meza i zycie jak z bajki

Gość gość
A moze to tylko " na pokaz" ?