Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SUKCES 60k

JESTEM BOGATY

Polecane posty

Gość SUKCES 60k

Mam świetnie prosperującą firmę i wyciągam nawet 35k miesięcznie, a żona jest dentystką i ma ok. 15k miesięcznie. Mamy dom 350m2, samochody aktualnie: Porsche 911 i Porsche Boxter, dwa razy w roku luksusowe wczasy w tropikach: ostatnio w Wenezueli i na Seszelach, stać na wszystkie rzeczy, ubrania itd. (prawie). Wszyscy mnie za to nienawidzą, bo oni w większości wegetują na 1200-2000. Ale to dobrze, bo na ich tle widać mój sukces. A u was jak leci wegetacja? :D. Jakie są teraz promocje w biedronce? :D

Gość gość
Nie wiem, ostatni raz byłam tydzień temu. Robie duze zakupy bo mieszkam daleko i zeby nie trzeba było na paliwo wydawac :D

Gość gość
na kiełbase

Gość SUKCES 60k
Rozumiem :D

Gość gość
Założycielu tematu zapomniałeś dodac że chorujesz na shizofrenie

Gość gość
Nie, niczego nie zapomniałem, za to ty zapomniałeś, że pisze się "sChizofreniĘ" :D

Gość Lady_Bloom
To super, gratuluję. Ale widać, że pomimo Twojego bogactwa wcale nie jesteś szczęśliwy, ponieważ ludzie szcześliwi nie muszą gnoić innych żeby dowartościować siebie. :D

Gość gość
"k"? Co to za waluta? Kupa?

Gość gość
k to tysiąc ogólnie we wszystkich jednostkach np. kg

Gość gość
są garnki za 120 zeta! właśnie idę kupić! kurcze, musi być ci nudno z żoną dentystką, że się na kafeterii wyżywasz? czyż nie? ;) cieszymy się twoim szczęściem, dzięki tobie Polska to zielona wyspa i serio - jesteś naszym polskim bohaterem, zawsze lubiłam ludzi sukcesu, oby tak dalej :)

Gość gość
k to tysiąc ogólnie we wszystkich jednostkach np. kg x Od kiedy i w jakim systemie?

Gość gość
Tak z ciekawosci, bo bardzo pragne newsow z zycia pieknych i bogatych (lubie o tym rozmyslac jak wroce z lumpeksu i jem whiskas), twoja zona jako dentystka ma plombe na c/i/p/c/e?

Gość gość
"Od kiedy i w jakim systemie? " x no weź pierwsza lekcja fizyki w liceum :D odkurz wiedze

Gość leylaaa
Haha I to jest bogactwo dla Ciebie?? Dobry żart,zapraszam do mnie synku żebyś zobaczył prawdziwy luksus. A te śmieszne kwoty co zarabiasz to schowaj sobie do skarbonki.

Gość gość
ludzie przedrostki si kilo tera giga mega

Gość gość
ej ludzie jestem miłą absolwentką UW, dajcie mi obejrzeć bogactwo.. mogę się wykompać w waszym basenie??????? pliz:) albo zaproście mnie na jakąś balangę, obiecuję ze nie zrobię wiochy, jestem nawet niezła :)

Gość gość
A złote zęby też masz? Chyba żona zrobiła Ci promocję?

Gość SUKCES 60k
Już jestem, byliśmy na obiedzie w luksusowej restauracji :D. Nie mam nudnego życia, ale czas wolny trzeba sobie czasem urozmaicić, a to jest świetne miejsce do tego :D. I widzę, że odezwały się sfrustrowane polaczki, chociaż ja kiedyś też taki byłem, ale wyparłem to ze świadomości :D.

Zapewniam Cię, że sfrustrowana nie jestem, jednak ludzie szczęśliwi a przede wszystkim bogaci nie muszą sobie urozmaicać czasu gnojąc innych, bo go najzwyczajniej w świecie nie mają. Właścicel tak dobrze prosperującej firmy jak Twoja nie miałby na to czasu i nie mów że ludzie pracują dla Ciebie, bo na to to sobie może pozwolić Bill Gates, a nie właścicel podrzednej firmy.

Gość gość
Słabiutki jesteś załozycielu wątku. Ja jeżdzę częsciej od ciebie ma wakacje :)

Gość SUKCES 60k
Z tym czasem bez przesady, jest go mało, ale czasami jest tak jak dzisiaj. A na wakacje nie mogę częsciej bo na to rzeczywiście nie ma czasu :D

Gość gość
A ja zarabiam 200tys. na miesiąc a ty morzesz tymi grosikami se d**e podetszeć :D

Gość gość
Fajnie jest pomarzyc w trakcie picia jednego piwa z biedronki, nieprawdaż? :D

Gość Pingwinąę
A ja jestem producentem tych piw z Biedronki akurat i nawet nie masz pojęcia jakie są z tego pieniądze! Czasami rzecz najbardziej trywialna i będąca wyrazem kpin może być żyłą złota. Śmiej sie z piwa z Biedronki,mam to gdzieś

Gość gość
Podziel się z biednymi, może przestaniesz być taki złośliwy i zarozumiały. Oby Cię nie dopadła bieda, bo los bywa przewrotny.

Gość gość
Ludzie jesteście wszyscy żałości :P Moja matka nie pracuje a ojciec zarabia 50 tysięcy na miesiąc, cóż nie ma go nieraz 1,5 tygodnia w domu na miesiąc ale jakoś żyjemy. A mądrze mówiąc to wy wszyscy "bogaci przedsiębiorcy" pewnie nie macie nic. 1500 zł po zawodówce lub jesteście na utrzymaniu rodziców. W życiu są ważniejsze rzeczy niż pieniądze. Wiem co piszę bo jestem dzieckiem biznesmena i jest normalnie, nie zwracam na to uwagi. Mam grono przyjaciół (bezinteresownych), to oni są dla mnie wielkim wsparciem a wy tu się jakimiś samochodami chwalicie.. Żenada haha :D

Gość gość
do grobu i tak tego nie zabierzecie :)

Gość Sukces 60k
a ostatnio mialem ciekawa sytuacje chcialem sobie pierdnac a sie zesralem dobrze ze zarabiam 60 k to podtarlem sie jagiellem bo po co kupowac papier toaletowy jak mam tyle kasiory a zonka mi wlasnie ru%ha w anala wiecei takie nasze zabawy