Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 SUKCES 60k

JESTEM BOGATY

Polecane posty

Go艣膰 SUKCES 60k

Mam 艣wietnie prosperuj膮c膮 firm臋 i wyci膮gam nawet 35k miesi臋cznie, a 偶ona jest dentystk膮 i ma ok. 15k miesi臋cznie. Mamy dom 350m2, samochody aktualnie: Porsche 911 i Porsche Boxter, dwa razy w roku luksusowe wczasy w tropikach: ostatnio w Wenezueli i na Seszelach, sta膰 na wszystkie rzeczy, ubrania itd. (prawie). Wszyscy mnie za to nienawidz膮, bo oni w wi臋kszo艣ci wegetuj膮 na 1200-2000. Ale to dobrze, bo na ich tle wida膰 m贸j sukces. A u was jak leci wegetacja? :D. Jakie s膮 teraz promocje w biedronce? :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nie wiem, ostatni raz by艂am tydzie艅 temu. Robie duze zakupy bo mieszkam daleko i zeby nie trzeba by艂o na paliwo wydawac :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na kie艂base

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SUKCES 60k
Rozumiem :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Za艂o偶ycielu tematu zapomnia艂e艣 dodac 偶e chorujesz na shizofrenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie, niczego nie zapomnia艂em, za to ty zapomnia艂e艣, 偶e pisze si臋 "sChizofreni臉" :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lady_Bloom
To super, gratuluj臋. Ale wida膰, 偶e pomimo Twojego bogactwa wcale nie jeste艣 szcz臋艣liwy, poniewa偶 ludzie szcze艣liwi nie musz膮 gnoi膰 innych 偶eby dowarto艣ciowa膰 siebie. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"k"? Co to za waluta? Kupa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
k to tysi膮c og贸lnie we wszystkich jednostkach np. kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
s膮 garnki za 120 zeta! w艂a艣nie id臋 kupi膰! kurcze, musi by膰 ci nudno z 偶on膮 dentystk膮, 偶e si臋 na kafeterii wy偶ywasz? czy偶 nie? ;) cieszymy si臋 twoim szcz臋艣ciem, dzi臋ki tobie Polska to zielona wyspa i serio - jeste艣 naszym polskim bohaterem, zawsze lubi艂am ludzi sukcesu, oby tak dalej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
k to tysi膮c og贸lnie we wszystkich jednostkach np. kg x Od kiedy i w jakim systemie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak z ciekawosci, bo bardzo pragne newsow z zycia pieknych i bogatych (lubie o tym rozmyslac jak wroce z lumpeksu i jem whiskas), twoja zona jako dentystka ma plombe na c/i/p/c/e?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Od kiedy i w jakim systemie? " x no we藕 pierwsza lekcja fizyki w liceum :D odkurz wiedze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leylaaa
Haha I to jest bogactwo dla Ciebie?? Dobry 偶art,zapraszam do mnie synku 偶eby艣 zobaczy艂 prawdziwy luksus. A te 艣mieszne kwoty co zarabiasz to schowaj sobie do skarbonki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ludzie przedrostki si kilo tera giga mega

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ej ludzie jestem mi艂膮 absolwentk膮 UW, dajcie mi obejrze膰 bogactwo.. mog臋 si臋 wykompa膰 w waszym basenie??????? pliz:) albo zapro艣cie mnie na jak膮艣 balang臋, obiecuj臋 ze nie zrobi臋 wiochy, jestem nawet niez艂a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A z艂ote z臋by te偶 masz? Chyba 偶ona zrobi艂a Ci promocj臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SUKCES 60k
Ju偶 jestem, byli艣my na obiedzie w luksusowej restauracji :D. Nie mam nudnego 偶ycia, ale czas wolny trzeba sobie czasem urozmaici膰, a to jest 艣wietne miejsce do tego :D. I widz臋, 偶e odezwa艂y si臋 sfrustrowane polaczki, chocia偶 ja kiedy艣 te偶 taki by艂em, ale wypar艂em to ze 艣wiadomo艣ci :D.

Udost臋pnij ten post

Zapewniam Ci臋, 偶e sfrustrowana nie jestem, jednak ludzie szcz臋艣liwi a przede wszystkim bogaci nie musz膮 sobie urozmaica膰 czasu gnoj膮c innych, bo go najzwyczajniej w 艣wiecie nie maj膮. W艂a艣cicel tak dobrze prosperuj膮cej firmy jak Twoja nie mia艂by na to czasu i nie m贸w 偶e ludzie pracuj膮 dla Ciebie, bo na to to sobie mo偶e pozwoli膰 Bill Gates, a nie w艂a艣cicel podrzednej firmy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂abiutki jeste艣 za艂ozycielu w膮tku. Ja je偶dz臋 cz臋sciej od ciebie ma wakacje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SUKCES 60k
Z tym czasem bez przesady, jest go ma艂o, ale czasami jest tak jak dzisiaj. A na wakacje nie mog臋 cz臋sciej bo na to rzeczywi艣cie nie ma czasu :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja zarabiam 200tys. na miesi膮c a ty morzesz tymi grosikami se d**e podetsze膰 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fajnie jest pomarzyc w trakcie picia jednego piwa z biedronki, nieprawda偶? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pingwin膮臋
A ja jestem producentem tych piw z Biedronki akurat i nawet nie masz poj臋cia jakie s膮 z tego pieni膮dze! Czasami rzecz najbardziej trywialna i b臋d膮ca wyrazem kpin mo偶e by膰 偶y艂膮 z艂ota. 艢miej sie z piwa z Biedronki,mam to gdzie艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podziel si臋 z biednymi, mo偶e przestaniesz by膰 taki z艂o艣liwy i zarozumia艂y. Oby Ci臋 nie dopad艂a bieda, bo los bywa przewrotny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ludzie jeste艣cie wszyscy 偶a艂o艣ci :P Moja matka nie pracuje a ojciec zarabia 50 tysi臋cy na miesi膮c, c贸偶 nie ma go nieraz 1,5 tygodnia w domu na miesi膮c ale jako艣 偶yjemy. A m膮drze m贸wi膮c to wy wszyscy "bogaci przedsi臋biorcy" pewnie nie macie nic. 1500 z艂 po zawod贸wce lub jeste艣cie na utrzymaniu rodzic贸w. W 偶yciu s膮 wa偶niejsze rzeczy ni偶 pieni膮dze. Wiem co pisz臋 bo jestem dzieckiem biznesmena i jest normalnie, nie zwracam na to uwagi. Mam grono przyjaci贸艂 (bezinteresownych), to oni s膮 dla mnie wielkim wsparciem a wy tu si臋 jakimi艣 samochodami chwalicie.. 呕enada haha :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do grobu i tak tego nie zabierzecie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sukces 60k
a ostatnio mialem ciekawa sytuacje chcialem sobie pierdnac a sie zesralem dobrze ze zarabiam 60 k to podtarlem sie jagiellem bo po co kupowac papier toaletowy jak mam tyle kasiory a zonka mi wlasnie ru%ha w anala wiecei takie nasze zabawy

Udost臋pnij ten post