Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisz mi dlaczego..

Polecane posty

Gość gość

tak się zachowujesz? Choć z pozoru nic nie robisz, to jednak pozory mylą. Złamałaś mi serce...staram się zapomnieć a Ty nadal celowo sprawiasz mi przykrość. Proszę CIE ! Żałuję że sie w tobie zakochałem

Gość gość
wypirdalaj głuponie :)

Gość gość
zaluje ze go poznalam

Gość gość
w kim ? do kierujesz słowa? Ale w poprzednim wcieleniu wyzywałeś

Gość gość
Po dlugim czasie nie wchodzenia na ten cały bajzel...chore forum. Musiałem tu niestety wejść i zadać Ci te pytanie bo wiem ze tu wchodzisz codziennie i szukasz moich wpisów, których tu nie ma. Ale ten temat znajdziesz w 100% No więc czekam na opd....dlaczego?

Gość gość
co takiego robi?Co takiego ?! Zakchałeś ?i mam uwierzyć, a c o takieog spowoowało zakochanie ?

Gość gość
Jakubie Joanny tu nie ma weź już się uspokój :D, masz okres?

Gość gość
Wchodzę codziennie ? :D uulala w takim razie to pomyłka co do mojej osoby .Niestety ,m-c zwiedzałam świat i nie miałam na ten bajzel ochoty .

Gość gość
ma cieczkę :P

Gość gość
Kuźwa baby!!! Ja tu zadaje pytania a nie wy.

Gość gość
mamy spamować? za te głupie wpisy?

Gość gość
do kogo piszesz?

Gość gość
Odpowiem jeśli nie masz na imię Jakub :).

Gość gość
Jaki k***a jakub? Mówiłem! Ja tu pytania zadaje kury domowe. GARY POZMYWANE PO OBIEDZIE?

Gość gość
Życie uczucioweNapisz mi dlaczego.. Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Napisz mi dlaczego.. Dodaj do ulubionych gość dziś tak się zachowujesz? Choć z pozoru nic nie robisz, to jednak pozory mylą. Złamałaś mi serce...staram się zapomnieć a Ty nadal celowo sprawiasz mi przykrość. Proszę CIE ! Żałuję że sie w tobie zakochałem gość dziś wypirdalaj głuponie usmiech.gif gość dziś zaluje ze go poznalam gość dziś w kim ? do kierujesz słowa? Ale w poprzednim wcieleniu wyzywałeś gość dziś Po dlugim czasie nie wchodzenia na ten cały bajzel...chore forum. Musiałem tu niestety wejść i zadać Ci te pytanie bo wiem ze tu wchodzisz codziennie i szukasz moich wpisów, których tu nie ma. Ale ten temat znajdziesz w 100% No więc czekam na opd....dlaczego? gość dziś co takiego robi?Co takiego ?! Zakchałeś ?i mam uwierzyć, a c o takieog spowoowało zakochanie ? gość dziś Jakubie Joanny tu nie ma weź już się uspokój smiech.gif , masz okres? gość dziś Wchodzę codziennie ? smiech.gif uulala w takim razie to pomyłka co do mojej osoby .Niestety ,m-c zwiedzałam świat i nie miałam na ten bajzel ochoty . gość dziś ma cieczkę jezyk.gif gość dziś Kuźwa baby!!! Ja tu zadaje pytania a nie wy. gość dziś mamy spamować? za te głupie wpisy? Zgłoś gość dziś do kogo piszesz? gość dziś Odpowiem jeśli nie masz na imię Jakub usmiech.gif . INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII Co zrobic gdy... Dlaczego? prosze o pomoc... dlaczego taki on jest? gość dziś Jaki k***a jakub? Mówiłem! Ja tu pytania zadaje kury domowe. GARY POZMYWANE PO OBIEDZIE? wal sie na ryj gabryś

Gość gość
Życie uczucioweNapisz mi dlaczego.. Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Napisz mi dlaczego.. Dodaj do ulubionych gość dziś tak się zachowujesz? Choć z pozoru nic nie robisz, to jednak pozory mylą. Złamałaś mi serce...staram się zapomnieć a Ty nadal celowo sprawiasz mi przykrość. Proszę CIE ! Żałuję że sie w tobie zakochałem gość dziś wypirdalaj głuponie usmiech.gif gość dziś zaluje ze go poznalam gość dziś w kim ? do kierujesz słowa? Ale w poprzednim wcieleniu wyzywałeś gość dziś Po dlugim czasie nie wchodzenia na ten cały bajzel...chore forum. Musiałem tu niestety wejść i zadać Ci te pytanie bo wiem ze tu wchodzisz codziennie i szukasz moich wpisów, których tu nie ma. Ale ten temat znajdziesz w 100% No więc czekam na opd....dlaczego? gość dziś co takiego robi?Co takiego ?! Zakchałeś ?i mam uwierzyć, a c o takieog spowoowało zakochanie ? gość dziś Jakubie Joanny tu nie ma weź już się uspokój smiech.gif , masz okres? gość dziś Wchodzę codziennie ? smiech.gif uulala w takim razie to pomyłka co do mojej osoby .Niestety ,m-c zwiedzałam świat i nie miałam na ten bajzel ochoty . gość dziś ma cieczkę jezyk.gif gość dziś Kuźwa baby!!! Ja tu zadaje pytania a nie wy. gość dziś mamy spamować? za te głupie wpisy? Zgłoś gość dziś do kogo piszesz? gość dziś Odpowiem jeśli nie masz na imię Jakub usmiech.gif . INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII Co zrobic gdy... Dlaczego? prosze o pomoc... dlaczego taki on jest? gość dziś Jaki k***a jakub? Mówiłem! Ja tu pytania zadaje kury domowe. GARY POZMYWANE PO OBIEDZIE?

Gość gość
a jaki opanowany! :)

Gość gość
Ja nic nie robię przecież. Zakochała sie to sie odkochaj i już. Ja nigdy nie żałuję zakochania :):)

Gość gość
wszystkim facetom łamię serca, jestem łamaczką serc :D robię to świadomie i celowo :P i nic z tego nie mam :P

Gość gość
nauczkę masz by tak nie robić :P

Gość Joyfashion
Cześć dziewczyny, Chciałabym Was serdecznie zaprosić do odwiedzenia nowego sklepu internetowego z fajnymi i modnymi butami www.joyfashion.pl oraz na FB polubienia naszego profilu. Nie denerwujcie się, rozkręcamy powoli rodzinny biznes i zależy nam aby go troszkę podpromować:)\ Dziękuję !

Gość gość
:P :classic_cool: tylko jeden odważny , ideał :P

Gość gość
złamać serce ? nie znając się? hmm, moze online :) niezła jędza ze mnie :P

Gość gość
Zadzwon do mnie , dzisiaj jutro jestem , chyba , że uznasz to za niestosowne i nieprzyzwoite...Twój wybrór

Gość gość
chyba kupie te sexi buty a wy?

Gość gość
Eee??? Nie mam twojego numeru???

Gość gość
ja mam dwa numerki ;0)

Gość gość
nic nie szkodzi ja tez twojego

Gość gość
no nic wątpliwości rozwiane ,teraz można sie rozejśc

Dajcie mu spokój, ludzie. Facet cierpi na manię prześladowczą. Do autora: Jeśli masz rzeczywisty problem z kobietą i jesteś przy zdrowych zmysłach, to zatelefonuj do niej i nie ośmieszaj się na publicznym forum. Amen. 🖐️