Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy raz z kobietą

Polecane posty

Gość gość

Hej, jest mi strasznie głupio, pisząc o takich sprawach publicznie, ale muszę się kogoś poradzić.. Jestem 18 letnią kobietą, jak i lesbijką, nie przeżyłam jeszcze swojego pierwszego razu.. facet, pod tym względem, wydaje mi się obrzydzający, nie wyobrażam sobie uprawiać z nim seksu. Pytanie więc, czy jest możliwe, by druga kobieta pozbawiła mnie cnoty ? Boję się, jak "doświadczona" homoseksualistka, zareaguje na taką, jak ja.. Czy będzie to bardziej bolesne, sama nie wiem, boję się tego wszystkiego..

Gość gość
Forum Życie uczucioweNidy Cię nie zapomnę! Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Nidy Cię nie zapomnę! Dodaj do ulubionych gość dziś Nie wiem jak Ty to zrobiłaś,że tak na mnie działasz.Zrobiłaś to celowo,tylko po to żeby sprawdzić?? gość dziś Jasne..cały czas specjalnie coś robię. Specjalizuję się w tym jezyk.gif gość dziś o co chodzi? Pijesz do mnie? Nie lubie niejasnych sytuacji.Prosze o konkrety. gość dziś http://www.drapiezniki.pl/Photos/uzebienie-pi rani.jpg gość dziś Piję bo piję, do ciebie? po ch*j? gość dziś celowo rzuciłam urok gość dziś smiech.gif to Ty ,uzębienie masz jak talala jezyk.gif gość dziś talala ma lepsze. ale mnie ono nie przeszkadza, żuję.. gość dziś Konkrety,tutaj?napisz tam...porozmawiaj gość dziś nie celowo, po prostu ta cała moja wewnętrzna energia przeszła na niego no i to ...zauroczenie kiedyś usmiech.gif Zgłoś gość dziś Gdzie tam? gość dziś Gdzie? Tam? usmiech.gif nie mam innej możliwości gość dziś i nawet porozmawiać nie możeszsmutas.gif gość dziś nie masz ziewanie.gif pisz tu obojniaku.. gość dziś sorry, nie lubie tłumów usmiech.gif jestem dobrze wychowana , wiec zrobie innej miejsce gość dziś czas najwyższy jezyk.gif gość dziś zrobisz co zechcesz,ale nie baw się ludźmi,no chyba ,że lubisz ranić...ja nie zapomnę Ciebie INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII co robic... razem zle bez siebie jeszcze gorzej gość dziś twoja sprawa, ja już zapomniałem.. gość dziś a czym ona tak na Ciebie dziala gość dziś nigdy cię nie zapomnę, już cię zapominałem... usmiech.gif gość dziś swoim ch*jem, oboje jesteśmy pedałami.. gość dziś temat bawi i podnieca smiech.gif gość dziś a to heca, jak u Leca smiech.gif