Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy takie ciało może się podobać? 168 wzr i 88 kg FOTO

Polecane posty

prawictwo pospolite 143 my sie bedziemy odchudzać a Ty pokaż ten 6-ścio pak co na brzuchu masz :)

Gość gość
Ale ona sama się prosiła o krytyczną ocene. Mamy jej słodzić,że idealne ciało i ,żeby nic z tym nie robiła? Chyba dobrze,że ludzie powiedzą szczerze , może sprawi to,że będzie się bardziej starać o walce o wage?

Gość gość
ale to nie jest obrażanie , bo ona obraża nas , doprowadzając sie do takiego stanu ..

Gość MiuniaK
a ja wcale nie uważam że wyglądasz tak zle,ja wyglądam podobnie z tym że mam jeszcze wiekszy brzuch i mniejszy biust;-) a czy możesz sie podobać,pewno że tak są rożni męzczyzni i maja rożne gusta.

Gość gość
Ehh moge pomoc ci sie wsiąść za siebie;) tylko zacząć musisz od diety ;)

Gość gość
gdybyśmy napisali , ze ma ciało w porządku , to byłoby wlaściwe i uczciwe ? To nie jest krytyka bezsensowna.. Dziewczyna powinna zmienic wszystko

Gość Joluskaaa
DIETA ”IM WIECEJ ZJESZ, TYM WIECEJ SCHUDNIESZ” ZUPA KTOREJ MOZESZ JESC ILE CHCESZ: - 6 duzych cebul - 2 duze zielone papryki - 1 kawalek seleru - 1 kawalek kapusty - 2 puszki pomidorow w sosie wlasnym - 2 kostki rosolowe (kurczak ) Dodaj soli, p ieprzu, ostrego karry, pietruszki. Pokroj warzywa na kostki i polej woda. Gotuj na duzym ogniu przez 10 min, pozniej zostaw na chwile na slabym ogniu, do momentu az warzywa beda miekkie. Zasada jest taka, ze jesz ile chcesz, a im wiecej zjesz tej zupy, tym wiecej schudniesz. Dziwnie to brzmi, ale zupa ma takie skladniki, ze tak dziala. Plusem diety jest to, ze organizm sie przeczyszcza i sie chudnie, a nie trzeba sie glodowac. Proponuje zrobic duzo tej zupy, zeby miec na kilka dni. Efekt powinien sie utrzymac, po zakonczeniu diety. Dieta ta jest uzywana przez lekarzy, glownie dla otylych pacjentow przed operacjami, gdyz oczyszcza organizm i latwiej przetrwac operacje i wyzdrowiec. Nie jedz zupy samej, bez poszczegolnych posilkow podanych ponizej: 1 dzien. Wszelkiego rodzaju owoc, wykluczajac banany. Arbuz ma malo kalorii i jest polecany. Tego dnia jedz tylko zupe (ile chcesz) i owoce. Mozesz pic wode, i nieslodzona herbate. 2 dzien. Wszelkiego rodzaju warzyw. Jedz do syta i moga byc tez gotowane. Wyklucz kukurydze, groch. i awokado. Na kolacje tego dnia zjedz pieczonego ziemniaka z maslem. 3 dzien. Jedz tyle zupy, owocow i warzyw co mozesz. Tego dnia nie mozesz zjesc ziemniaka. Jezeli przestrzegalas zasad diety przez te 3 dni, powinnas juz schudnac ok 2,3- 3,8 kg!! 4 dzien. Banany i mleko niskoprocentowe. Jedz banany i pij tyle wody ile mozesz, oczywiscie razem z zupa. Banany i mleko maja duzo kalorii i innych potrzebnych skladnikow. Musisz to zjesc, zeby dieta byla bezpieczna i zeby dostarczyc organizmowi potrzebnych rzeczy. Nie omijaj tego, bo to jest wazna czescia diety. 5 dzien. Mieso wolowe i pomidory. Ok 200-300 gr miesa i ok 6 pomidorow. Postaraj sie wypic 6-8 szklanek wody. Zjedz conajmniej jedna porcje zupy tego dnia. 6 dzien. Mieso wolowe i warzywa. Zjedz tyle miesa wolowego i warzyw ile mozesz tego dnia. Conajmniej jeden raz zjedz zupe. 7 dzien. Kasza, napoje owocowe (nieslodzone) i warzywa. Jedz tyle ile chcesz i conajmniej raz zupe. Jezeli nie oszukiwalas powinnas schudnac od 4 -8 kg. Jesli schudlas wiecej to zrob kilka dni przerwy. Po tej diecie powinnas miec duzo energi. UWAGA: Podczas diety nie pij alkoholu. Jesli masz zamiar pic alkohol to od 24 h nie mozesz byc na diecie- inaczej organizm moze zle zareagowac. Nie jedz tez chleba i innych rzeczy. Pamietaj zeby jesc tylko to co, wymieniono w jadlospisie. Lekarstwa nie przeszkadzaja w przeprowadzeniu tej diety.

Gość gość
Coś mi się wierzyć nie chce odnośnie tej diety Ja takich nie robię bo jak stoje przy garach to ciągle kusi żeby coś podjeść Lepsze głodówki ale nawet przy nich pokusze się chociaż o 1 batona na dzień Dzień bez słodyczy to dzień stracony Mogłabym obiadów nie jeść tylko ciągle się słodkim obżerać To mnie uspokaja ale tylko chwilowo,mam wyrzuty ale i tak sięgam po nie znowu bo dają szczęście Nie wiem jak się od tego uwolnić To jest to samo co palenie papierosów czy alkoholizm Kiedyś brałam takie tabletki chińskie i rzeczywiście czułam jak oddziałują na mózg,mrowienie itp przez co nie miałam na nic ochoty,ale teraz handlarze robią takie mieszanki z tymi tabletkami że już nie wiadomo jaki aktualnie jest skład i strach je brać

Gość gość
Muniak a Ty jestes kobieta czy facet?

Gość Zniesmaczona Anka
Polska to zacofany kraj i wy jesteście beznadziejni i wstyd mi, że pochodzę z Polski- kraju gdzie tolerancja to słowo nieznane. Krytyka krytyką, ale opanujcie się ludzie i może czas wychylić nosy z wiosek ruszyć w świat i popatrzeć na ludzi gdzie indziej np. Uk każdy ubiera się jak chce wyglada jak chce i je co chce. I nikt tu nikogo paluchem nie wytyka. Schudłam 30 kg mam faceta od 10 lat i byłam już gruba szczupła teraz nawet za bardzo a np zawsze mnie kochał i kocha o nie słyszałam nigdy, że jestem obleśna to kwestia zadbania o siebie, kobiety nawet przy kości są piękne jak potrafią to piękno podkreślić, dobrze dobraną odzieżą i makijażem.

Gość gość
Jesteś przepiękna w prost szaleje za tobą daj namiary to się umówimy .

Gość gość
Dieta jest bardzo skuteczna robiła ja moja siostra i schudla i była bardzo zadowolona w mojej okolicy większość kobiet stosuje ta zupke bo najwidoczniej widza efekty ;) ja jestem chudzielec to nie potrzebuje ale za to objadam sie slodyczami bo tez działają na mnie uspokajajaco i jedyne co mi je zastąpiłoo to fajki bo jak palilam nie mogłam patrzeć na słodkie

gościu jeśli Ty czujesz się lepiej objadając się słodyczami to już leży w psychice. Poczytaj sobie o kompulsywnym objadaniu się...

Gość gość
Nie myślałaś o odpowiedniej suplementacji? Na przykład http://www.tiens24.com/pl/p18,banting-tabletki.html. Oczywiście przede wszystkim dieta i jakieś ćwiczenia. Spróbuj wpierw wizyty u lekarza i przebadaj się może to hormony lub tarczyca?

Gość gość
Sorry... HAHAHAHAHAHAHAHA :D:D:D