Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy takie ciało może się podobać? 168 wzr i 88 kg FOTO

Polecane posty

Gość gość
Ide się powiesić :(

Gość gość
przesadzasz z tą cerą

Gość prawictwo pospolite 143
powiem ci szczerze , że 2/10 oznacza , że chciałoby się z tobą przespać 1 na 20 tys facetów ..

Gość gość
nie, wyglądasz bardzo źle, nie dość, ze gruba to jeszcze blada jak trup i z cellulitem zrób coś ze sobą

Gość gość
A mnie się takie kobiety podobają

Gość gość
to nie jest zła sylwetka , to jest katastrofalna sylwetka

Gość gość
Ok dziś zjem tylko tą strucle i od jutra się odchudzam

Gość gość
Chcesz sie razem odchudzac? Ja od jutra zaczynam. Waze z 89kg przy 176cm, przytylam 10kg od poczatku roku i nie mieszcze sie w zadne ciuchy. Tylko nie tutaj, tylko w dziale dieta.

Gość gość
A co powiesz na sex bez zobowiązań? Ja może schudne a ty sobie poużywasz :)

Gość gość
oczywiście że może się podobać , tylko niekoniecznie tobie będą się podobać tacy adoratorzy. Niestety atrakcyjni ludzie szukają podobnych do siebie, jeśli ustatysfakcjonował by cię ktoś kto wygląda podobnie jak ty to nie problem, na pewno znajdzie się wielu chętnych, jak mierzysz wyżej to musialabys się ogarnąć rochę

Gość gość
prawictwo pospolite, dziewczyna z twojego foto,ma bardzo ładną buzię i myślę że pomimo sporej nadwagi może się podobać facetom

Gość gość
Dziewucho opanuj się, ja mam tyle samo wzrostu tylko o 6 kg mniej i wyglądam jak orka... :( Ale ja ma cholera 50 lat i obowiązek prokreacyjny wykonany i chłop jeszcze nie wieje , bo nie ma gdzie :( Ja tez poważnie myśle o diecie .

Gość prawictwo pospolite 143
dziewczyna , z którą wkeiłem link ze smog.pl jest całkiem w porządku .. Chociaż wiadomo , ze jej sylwetka nie jest super.. Przynajmniej nie ma wymiotów.. Autorka , niestety ma ciało katastrofalne . Jak popracuje , to osiągnie sukces ..

Gość gość
autorka ma bardzo duże piersi i brzuch wyglądasz na 100 kg

Gość gość
Jak zwykle prawictwo pomaga krytyką, która jest na maksa konstruktywna. Chyba wystarczy jak napiszesz: Mnie się nie podoba, nie musisz wklejać zdjęć do porównań. Autorka doskonale wie jak wygląda, nie musisz jej więcej dołować. Autorko, tarczyca to za mało. Musisz zbadać poziom androgenów. Jeśli po odstawieniu anty masz cyrki, to bardzo możliwe, że już wcześniej miałaś problem z tymi hormonami. Dieta wysokobiałkowa, niestety. Co do tego, czy może się podobać. Każda "potwora" znajdzie swojego amatora. Jeśli chcesz, aby twoje ciało było ładniejsze, to zrób to dla siebie, nie dla potencjalnego partnera.

Gość gość
Ja mam 30 lat, też 168cm i ważę 53 kg, ale ja NIGDY nie brałam pigułek antykoncepcyjnych i nigdy tego guffna brać nie zamierzam dla wygody faceta, żeby potem sobie rozregulować gospodarkę hormonalną i wyglądać tak jak Ty autorko, bo wyglądasz naprawdę fatalnie. Po ciele to ja bym Ci dała z 50 lat, serio koszmarne masz ciało i pomyśleć, że to wszystko wina pigułek anty, bez obrazy. Jakbyś ich nie brała to pewnie wyglądałabyś normalnie. Niestety przez to guano zniszczyłaś sobie ciało. Na drugi raz stosuj prezerwatywy, czemu my kobiety mamy się wyniszczać dla facetów? Oni i tak tego nie docenią. I tak zdradzają, zostawiają, porzucają kobiety jak im się znudzą, nawet jeśli taka się dla nich poświęcała i brała pigułki. Więc naprawdę nie warto. Ja mam 30 lat i piękne ciało, zero cellulitisu, ładny biust jędrny, talię, a Ty jesteś tylko 2 lata młodsza i już ciało zniszczone, wyglądasz fatalnie, jak tak wyjść na plażę? A wszystko przez pigułki hormonalne i taka prawda. Ja używam gumek, nigdy nie będę łykać tego syfu.

Gość gość
Hehe to prawda nie warto dla facetów brać takie g****o Nigdy tego dziadostwa nie brałam a w wieku 28 lat zachciało mi się nowoczesności to teraz mam

Dla porównania napiszę, bo mam podobny wzrost, że ważę 52-55kg na 167cm. U mnie troszkę za mało widzę po sobie ale chciałabym dobić do 60kg, chociaż to raczej nierealne u mnie;) Więc sobie porównaj ile masz za dużo. Chociaż jak patrzę to duużo dziewczyn takich jest tylko na co dzien widzi się je na ulicach ubrane więc to nie razi. Powinnaś schudnąć, już tu nawet nie chodzi, że dla kogoś ale przede wszystkim dla samej siebie. Bo taka nadwaga to wyjdzie z czasem i odbije się na zdrowiu fizycznym jak i pewnie psychicznym (kompleksy).

Gość gość
O rany :O przepraszam,ale wyglądasz okropnie. Zrób coś z tym!!

Z drugiej strony mnie jakoś nie zszokowało to zdjęcie bo ile jest ludzi z nadwagą sporą po ulicach chodzą tylko ich nie widzicie w bieliźnie samej ;) I wtedy pewnie nikt nie dostaje wielkich oczu i nie mówi "o rany" :)

Gość gość
ale to są ludzie po 40-tce .. Mlodzi z nadwaga to rzadkość

Gość gość
prawictwo pospolite-ale autorka tego postu też może mieć ładną buzię,tak jak dziewczyna z twojej foty

Młodzi rzadkość? Mam 21 lat, jeszcze nie tak dawno chodziłam do szkoły i dziewczyn z nadwagą pełno było...niektóre takie naprawdę....a w szatni się na w-f przebierały i nic sobie z tego nie robiły :)

Gość Zniesmaczona Anka
Jesteście żałośni ludzie !!!!!!! Jak możecie tak obrażać tą biedną dziewczynę porażka tolerancji trochę idioci! Polska to jednak wciąż zacofany kraj, sama schudłam ponad 30 kg z osobistym trenerem i dietetykiem. Samemu jest naprawdę ciężko powodzenia życzę mam nadzieję, że Ci się uda. Nigdy się nie poddawaj! I nie słuchaj tych żałosnych ludzi, nie jest tak źle nie jesteś aż tak bardzo otyła jak piszą

Ja tam nie obrażam...w sumie racja. Gdzie indziej to ludzie chudzi/ grubi, "kolorowi", wytatuowani itd a u nas jak coś odbiega od wyimaginowanych ideałów to już jest złem :/