Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam szanse jeszcze cos osiągnąć?

Polecane posty

Gość gość

Jesli mam juz rocznikowo 24 lata i nie mam nic ??? Pracy, pieniedzy, wykształcenia wyższego, zawodu, doswiadczenia ?????!

Gość gośćTom
Przyszłość to jedna wielka niewiadoma. Gdybanie o przyszłości zazwyczaj nie ma późniejszego pokrycia z rzeczywistością. Nie wiem, czy ktokolwiek odpowie ci na to pytanie. Skoro sam tego nie wiesz, tym bardziej nie wiedzą tego inny. Jedna rada, zamiast gdybać czy masz szansę coś osiągnąć, zacznij coś robić ze swoim życiem.

Gość gość
ja miałem 25 lat jak nie miałem nic ,ojciec z matką mi nic nie dali bo nie mieli teraz mam mieszkanie 40m2 nie duze ale moje własne ,starałem sie o mieszkanie do remontu w który włożyłem mase swjego czasu i serca oraz pieniedzy teraz maja 30lat mam swoje własne m moge sprzedac dołożyc kupic wieksze BEZ KREDYTU NA 30LAT;))) plus jakies oszczednosci teraz mam zamiar kupic sobie furke wiec nie ma kolorowo ale tez można nawet w tej polszy choc to i tak nic co mam

Gość gość
Weź sie w garść, ja tez mam przesrane i o 10 lat więcej. Ani faceta, a ni dziecko i pracę średnią, którą mogę stracić.

Gość gość
A po 40-ce to niby co ?

Gość gość
nie ma się czym przejmować, wiele osób zaczyna pracę dużo później na pewno jakąś znajdziesz ...a potem pozostaje racjonalne gospodarowanie zarabianymi środkami...tu jest fajna strona o oszczędzaniu www.finansedomowe.blog.pl