Gość stokrotka12369 Napisano Sierpień 17, 2014 Chodzę do liceum i moim najwiekszym kompleksem jest twarz. Nie chodzi o to ,że jest brzydka bo nie jest .Bardziej chodzi o wyraz twarzy bo wygląda hmmm...jak twarz d******.Wiem że to brzmi dziwnie ale usłyszałam to juz od kilkunastu osób i ja sama to zauważyłam. Nie chodzi o ubiór bo ubieram się normalnie bez odsłaniania niepotrzebnych rzeczy ,malować też sie nie maluje za dużo zwykle są to tylko rzesy lekko ,trochę pudru i szminka w bardzo naturalnym kolorze. Mam włosy proste, brązowe siegające za łopatki ,strasznie bladą cerę ,bardzo ciemne oczy i duże usta (wszysycy mówią ze wygladaja jakbym sobie tam cos wstrzyknęla nienawidzę ich ) i taki poważny wyraz twarzy ;( Każdy kto mnie poznaje mówi ,że na pierwszy rzut oka wyglądam na "wredną sukę" a potem okazuje sie że wcale tak nie jest. Nawet jak się uśmiecham to i tak ten uśmiech jest taki jakby hmmm zły ,"szatański" nie wiem jak to nazwać . Wiele osób porównuje mnie także do Sashy Gray ,mówią że jestem do niej podobna co już jest dla mnie porażką ;( Zaznaczę jeszcze że mam kolczyk w nosie ale mało widoczny jesli to sie liczy no i tunele w uszach... Doradzcie mi co mam zrobić żeby moja twarz nie przypominała twarzy pań z filmów dla dorosłych? ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach