Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość stokrotka12369

Pomocy...co zrobić z twarzą?

Polecane posty

Gość stokrotka12369

Chodzę do liceum i moim najwiekszym kompleksem jest twarz. Nie chodzi o to ,że jest brzydka bo nie jest .Bardziej chodzi o wyraz twarzy bo wygląda hmmm...jak twarz d******.Wiem że to brzmi dziwnie ale usłyszałam to juz od kilkunastu osób i ja sama to zauważyłam. Nie chodzi o ubiór bo ubieram się normalnie bez odsłaniania niepotrzebnych rzeczy ,malować też sie nie maluje za dużo zwykle są to tylko rzesy lekko ,trochę pudru i szminka w bardzo naturalnym kolorze. Mam włosy proste, brązowe siegające za łopatki ,strasznie bladą cerę ,bardzo ciemne oczy i duże usta (wszysycy mówią ze wygladaja jakbym sobie tam cos wstrzyknęla nienawidzę ich ) i taki poważny wyraz twarzy ;( Każdy kto mnie poznaje mówi ,że na pierwszy rzut oka wyglądam na "wredną sukę" a potem okazuje sie że wcale tak nie jest. Nawet jak się uśmiecham to i tak ten uśmiech jest taki jakby hmmm zły ,"szatański" nie wiem jak to nazwać . Wiele osób porównuje mnie także do Sashy Gray ,mówią że jestem do niej podobna co już jest dla mnie porażką ;( Zaznaczę jeszcze że mam kolczyk w nosie ale mało widoczny jesli to sie liczy no i tunele w uszach... Doradzcie mi co mam zrobić żeby moja twarz nie przypominała twarzy pań z filmów dla dorosłych? ;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować