Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ON z malym PENEM a chce

FACET z malym PENISEM powiedzial mi ,ze facet to moze miec malego ,a kobiet ...

Polecane posty

Gość ON z malym PENEM a chce

Facect powiedzial mi ,ze facet ,to moze miec malego penisa,albo moze byc brzydki to nic nie szkodzi,ale KOBIETA to musi miec duzy biust ...

preferencje odnośnie seksu nie są zależne od wielkości posiadanego penisa, to chyba jasne?

Gość gość
PENIS musi miec przyznajmniej 18 cm !!! do 21 cm max ! BO TO COS --czyli PENIS kobieta musi czuc ,a nie jakiegos korniszona wklada.. JASNE bo afcetom na reke po ich mysli zeby kobietom wmowic ,ze faceci moga miec malego penisa ,a kobieta to musi miec duzy biust ...manipulacja.........

Gość gość
nieszczęśnik pociesza się jak może :O

Gość panienka z krainy czarów
co mu więcej pozostało i na cholere mu kobieta z dużym biustem, na hiszpana i tak nie powalczy swoim mikrusem

Gość majarajara
U kobiet podniecający jest biust i figura, a u Mężczyzn klata i bicepsy. Na to leci płeć przeciwna. To właśnie jest podstawa oraz ładna buzia oczywiście. Jak się tego nie ma, to duże penisy i ciasne pochwy na nic wam się nie przydadzą. Jakoś płaskie grubasy z super cnotą nikogo nie skuszą, a cherlawe szczypiorki z mega maczugą nie ruchają. Takie są fakty.

Gość gość
zgadza się, szczególnie w przypadku dziewczyn no bo jak pokazać swojego chłopaka na fejsie z maczugą:-D

Gość mało ci sekretów
no, ale w sypialni ma to już znaczenie, a to ważniejsze, nie podniecał by mnie mały penis...

Gość mało ci sekretów
majaraja i wgl jak dla mnei u facetów nie liczą się bicepsy bo mnie tacy z siłki odrzucają...tylko męskie dłonie, przedramiona, tyłek i twarz na pierwszy rzut oka...