Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy przestałyście odprowadzać swoje dzieci do szkoły?

Polecane posty

Gość gość

W której klasie? Ile miały lat Wasze dzieci?

Gość gość
Ja przestałam w 3 podstawówki. Jednak zawsze była z kimś( albo z bratem albo z koleżanką albo z jakąś mamą) czasem ją podwoziłam.

Gość gość
Ja to nawet nie wiem, mój mąż się tym zajmował i nawet nie wiem kiedy przestał :P Muszę się go tak z ciekawości zapytać. Ja to nigdy nie lubiłam wcześnie wstawać, a mąż i tak wstawał do pracy i jak do niej jechał to mijał szkołę córki więc bez problemu mógł ją odprowadzić ;)

Gość gość
W 1 klasie, jakieś 2 m-ce go odprowadzałam potem chodził z kolegami (do szkoły ma z 200-250m).

Gość gość
W II polroczu w I klasie już sama chodzila w te we wtę i 3-4 godzinki czekala sama w domu na nasz powrót z pracy

Gość gość
Do zerówki już chodziła sama, do szkoły ma dosłownie 5 minut przy czym przechodzi tylko przez jedną ulicę, niezbyt uczęszczaną. Nie widziałam większego zagrożenia.

Gość gość
Ja zawsze chodziłam sama, bo miałam starszego brata, tyle że on był wredny, więc nawet wolałabym sama chodzić i nie byłby to dla mnie żaden problem, to było jakiś 6 przejść przez jezdnię w małym mieście.

Gość gość
na poczatku 3 klasy

Gość gość
Do matury :D Serio, byłam nauczycielką w jego szkole średniej i czasem szliśmy razem, ale przy wejściu się rozdzielaliśmy, bo to dla niego była 'wiocha' iść z mamusią ;) Teraz się z tego oboje śmiejemy :D

Gość gość
To zależy jaką odległośc ma dziecko do szkoły

Gość gość
dokładnie bez sensu takie dyskusje jeden ma szkole na tej samej ulicy, inny trzy ulice dalej, jeden przechodzi przez *****iwa ulicę, inny nie.

Gość gość
Ja miałam 2 km do szkoły, to do końca 1 klasy ktoś mnie odprowadzał, a potem już nie

Gość gość
Dla mnie to wciąż żywy temat. Moja Córka ma 8 lat, ale mimo wszystko jeszcze się boję Ją samą wysyłać do szkoły. Może dlatego, że autobusem to 10 przystanków i jeszcze jakoś nie mam zaufania do komunikacji miejskiej…no nic, w każdym razie zamawiam taxi, które oferuje dowóz dzieci do szkoły: http://www.ztp.pl/pl/uslugi. Może i jestem nadopiekuńcza, ale wolę to niż lekkomyślność.

Gość gość
Jasne, nikt się nie domyślił, że to reklama. :o