Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candycrushsaga

Ciąża

Polecane posty

Gość candycrushsaga

1. Po jakim czasie od stosunku test może pokazać prawdziwy wynik? Wiem, że to jest zależne od czułości ale na teście który aktualnie mam w domu nie ma o tym informacji, nazwa tego testu to Apteo care (może komuś coś to mówi). 2. Po jakim czasie od stosunku można polegać na teście beta z krwi? 3. Jakie miałaś pierwsze objawy ciąży i po jakim czasie się one pojawiły? Proszę o odpowiedzi i napisanie jak to było w waszym przypadku jeśli byłyście w ciąży czy testy kłamały, kiedy pokazały prawdziwy wynik, po jakim czasie? Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Gość gość
1. najwczesniej w dniu spodziewanej miesiaczki 2. podobno po 11 dniach o stosunku, czyli generalnie blisko dnia spodziewanej miesiączki, najlepiej wtedy robić wszelakie testy 3. ja test zrobiłam 3 dni po spodziewanej miesiączce, od razu 2 kreski (nie po 5 minutach, od razu podczas sikania), objawów innych niż na miesiączke zero, myslałam że po prostu sie spóżnia bo czułam bół podbrzusza jak na miesiaczke, ale niektóre tak mają że też sie czują jak na miesiączke