Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge 12 miesiecznemu dziecku dac pieroga z kapusta??

Polecane posty

Gość gość

Wyciąga mi jedzenie z ręki i wszystko je, muszę sie chować z obiadem

Gość gość
Daj samo ciasto, wybierz kapuchę bo za ciężkostrawna. Dziecka cię obserwuje i koniecznie chce jeść to to ty normalka

Gość gość
a nie możesz jeść "lekko"? Ja gdy mój Mały zaczął chcieć to co jem ja (ok 9 mca), jadłam rzeczy lekkostrawne i jadł obiad ze mną. Normalnie doprawiony, od początku nie unikam przypraw...

Gość gość
Daj ale nie dużo. Zobaczysz czy nic mu nie będzie

Gość gość
Zmieniać dietę całej rodziny dla szkraba który zje z trzy łyżki jedzenia szaleństwo

Gość gość
moj roczny synek dzis kapusniak wcinal az mu sie uszy trzesly,nie byl to pierwszy raz starsze dzieci tez szybko wszystko jadaly i nigdy nic im nie bylo,daj i obserwuj czy wzdec nie ma jak nie bedzie mial to smialo mozesz wprowadzic takie potrawy.

Gość gość
chcesz dzieciakowi rozwalic watrobę, to dawaj te kapuche :( W koncu to twoje dziecko, wiec możesz nawet kielicha dac sprobowac i obserwwac co bedzie :D

Gość gość
dlaczego dla całej rodziny? ja gotowałam dla siebie bo lubię, np mąż coś smażonego, np schabowe ja ugotowane, wcale nie bardziej pracochłonne, a kapusty nie masz co wyjmować-ciasto nią przesiąkło...

Gość gość
A może ona lubi te pierogi? Weź się puknij lepiej, nie jeść pierogow, bo dziecko też chce... Uczycie te dzieci od małego, że się świat wokół nich kręci, a matka najlepiej niech nie ma potrzeb. Chore pokolenie wychowacie.

Gość gość
W koncu to twoje dziecko, wiec możesz nawet kielicha dac sprobowac i obserwwac co bedzie smiech.gif Przeciez wiadomo,ze dziecko nie zje tego niewiadomo jak duzo starsze moje dzieci tez tak jadly i sa zdrowe to juz dorosle osoby,wiec takie durnowate komentarze daruj sobie.

Gość gość
Moja corka uwielbia flaki i to takie dosyc mocno przyprawione ma niecale 2 latka i tez szybko wszystko jadla nigdy nic jej nie bylo