Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lonely Star

Jakie kobiety podobaja sie facetom..... piszcie

Polecane posty

Gość Lonely Star

Co zrobic zeby faceci zagadywali? Co sprawia ze facet podrywa? Jak byc zauwazalna?

Gość gość
sukienka + uśmiech

Gość gość
Dzieki, kazda odpowiedz na wage zlota. Bo juz nie wiem co robie nie tak..... ze dalej jestem sama ..... moze to tez to ze mieszkam w dziurze zabitej dechami...I nikt nawet nie wie o moim istnieniu!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Wiele kobiet jest samych, nie martw się, tylko próbuj wycisnąć z tego stanu co się da: np. czas na książki, filmy, koleżanki, naukę czy chociażby właśnie dbanie o wygląd :)

Gość gość
Staram sie naprawde. Ale kazdy chce byc atrakcyjny...wokol tyle pieknych dziewczyn ktore maja facetow na peczki.... faceci do nich zagaduja, one biegaja na radki.... a ja....tylko marze o tym. Chcialabym miec powodzenie, ale nie wiem co mam robic zeby je miec. Moze poprostu nie daje losowi szansy? Bo siedze w domu caly czas... a moi znajomi nie chodza na imprezy, tylko na kawe :(:(

Gość gość
"I nikt nawet nie wie o moim istnieniu" To bardzo trafne zdanie, określające dlaczego jesteśmy same ;) taka prawda, że żeby kogoś spotkać trzeba się pokazać w jak największej ilości miejsc, a jeżeli w tej małej miejscowości nie masz grupki znajomych, to za bardzo nie ma gdzie i komu się pokazywać :/

Gość gość
A ile masz lat? Bo to dosyć kluczowe, jeśli masz np. 18 to wiadomo ze wszystko przed tobą i możesz zamieszkać gdzie zechcesz i poznać wielu ludzi, ale tak naprawdę w każdym wieku można kogoś poznać, a radą na to jest rzecz trudna dla wielu do wykonania i która jednocześnie brzmi nieco banalnie: więcej śmiałości i odwagi w realizowaniu siebie i w kontaktach z ludźmi.

Gość Loney Star
Hmmm jestem w takim wieku ze juz powinnam byc mezatka albo byc w bardzo stalym zwiazku. Niestety musialam walczyc o przetrwanie dopiero teraz moge zyc normalnie..... Odwaga w kontaktach z mezczyznami....tego mi brakuje :( szczegolnie na samiutkim poczatku..... boje sie ze sie osmiesze. Nie poznaje nowych ludzi I to jest to...chyba musze zaczac wychodzic do ludzi !!! dac zyciu szanse

Gość gość
Wiek w którym powinnaś być mężatką albo chociaż w bardzo stałym związku? Czemu się wstydzisz, że jesteś po 30? :) Z tym wychodzeniem do ludzi to zawsze jest trudne, bo dobrze mieć kilku znajomych, którzy wpływają na rozszerzanie twojej sieci znajomości, a jak spotkania z nimi to tylko kawa w domu, to wiadomo że nie ma jak tego rozszerzyć. Ale zawsze warto skorzystać z jakiejś okazji wśród charakterystycznych imprez: imieniny, chrzciny, wesela, przyjść samej i rozglądać się za kimś ciekawym :)

Gość Lonely Star
:) dzieki , u mnie jest jeszcze to ze jak mi sie ktos podoba to jestem sparalizowana, I jeszcze to ze bardzo sie wstydze ze nie mam duzego doswiadczenia z facetami....wydaje mi sie ze przez to cos zle zrobie...I wszystko wyjdzie na jaw...cale moje niedoswiadczenie....

Gość gość
Ja nie widzę nic złego w tym niedoświadczeniu, facec***ewnie też nie. Na wstępie sami często są zdenerwowani (jak pająki haha, my się ich boimy, one nas).

Gość prawictwo pospolite 143
cechy charakteru cczy wygląd ? jezeli chodzi o charakter , to wazne by nie była całkiem poważna ..wrodzona skromność , dystans, spokój .//

Gość Lonely Star
ja pajaki!! hahha super! zapamietam sobie to :)

Gość Lonely Star
A jaki wyglad?

Gość gość
wyglad , plus seksapil , zachowanie , gesty , pewnosc siebie , Samiec alfa szuka samicy alfa

Gość Lonely Star
Samiec Alfa szuka samicy Alfa....ciekawe.

Gość gość
Oj są takie modliszki co się uśmiechają słodko mówią czule i są milutkie, ale to są sóki tak się zachowują bo mają w tym swój cel, chcą wykorzystać faceta! Sam padłem ofiarą takiej. Sprawiła żebym uwierzył że jej na mnie zależy ale tak naprawdę ma mnie w dópie to wyrachowana sóka. A ja taki głupi byłem że pozwoliłem sobie obdarzyć ja silnym uczuciem a ona to podstępnie wykorzystała i pewnie ma mnie teraz za naiwnego durnia, nie chodzi tu o kasę. Już ja ją przemielę jak wróci z urlopu... grr...

Gość gość
No musisz być wyrachowaną, pewną siebie sóką, ale jednocześnie miłą i czułą. Do tego pewną siebie. Musisz uważać się za chodzące cudo. I być wesoła. Takiej pożąda każdy.

Gość gość
Co to jest sóka? :D

Gość gość
To tak żeby ominąć cenzoore. A może i nie miłe, wiem, ale miłe też nie było rozkochać kogoś w sobie mając innego. Mogła od razu ostudzić moje zapędy a nie jeszcze zachęcać i tak się zachowywać. Pierrrdole ją nie czule!

Gość gość
a co ona takiego robila ze cos poczulec do niej ??? LUBIMY: Zgrabne zadbane kobietki !

Gość gość
Uwodzila mnie.