Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie radzę sobie w tych tematach.

Polecane posty

Gość gość

Zarywają do mnie fajne dziewczyny, jakoś rozmowa się kręci, jest fajnie. Ale jak już zdobędę jej nr i mam być poważny, napisać coś, to paraliżuje mnie strach. Nie wiem co takiej jednej czy drugiej napisać z góry zakładam że mnie taka wyśmieje. Właśnie teraz znalazłem się w takiej patowej sytuacji. Jeśli nie zacznę działać to fajna relacja może być już wkrótce kaput.

Gość gość
napisz że ma piękne oczy i takie tam bzdety albo że chcesz się spotkać i tyle

Gość gość
Odpada. Wolałbym na razie nie dawać jej do zrozumienia, że mi się podoba. Bynajmniej nie tak dosadnie i nie chce sypać takimi oklepanymi tekstami.

Gość gość
jaka niemota z ciebie trzeba walić prosto z mostu jak nie jest zainteresowana to chociaż nie będziesz tracić czasu

Gość gość
Hmmmmm, mam męża ale kiedyś lubiłam być ,,adorowana,, .... Lubiłam smsy typu,, kolorowych snów,, itp, faktycznie teksty typu ,,ładne oczy ,, oklepane, myślę że lepiej jednak jak okaże się odrobinę zainteresowania osobą, nie za intensywnie , z dystansem.

Gość gość
Żadna niemota, to miłe że facet chce inteligentnie do dziewczyny zagadać a nie jak prostak.

Gość gość
Aww.. dziękuje gość to miłe :) No właśnie nie chcę tak pospolicie i prostacko. Ona lubi takie dwuznaczne teksty i na razie trochę jej dokuczam i drażnie się z nią jest dość infantylna i jej się to podoba z tego co widzę. Ci kolesie co tak zabiegają o względy kobiet myślę że nie są pociagajacy dla inteligentnych dziewczyn a ona taka jest. No ale też w pewnym sensie chcialbym jej okazać że ją lubię, ale nie bardzo wiem jak.

Gość gość
Infantylna? Wymieńcie się rolami! Ona po prostu uwielbia komplementy! Jak każda kobieta! Po co dba o siebie i zależy jej na wyglądzie? Po to żeby usłyszeć jaka to jest piękna!

Gość gość
No w sumie, ale trochę głupio pisać w smsie że jest piękna bo przecież przez telefon jej nie widzę.

Gość gość
Napisz czy chce sie dymac.