Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EdmundWygraniec

Gdy caly swiat sie zawali

Polecane posty

Gość EdmundWygraniec

Ona , jedna z najpiękniejszych kobieta jakie widziałem w życiu Na każdym kroku podrywana , miss modelka Prawie idealna . Marzenie każdego faceta w dodatku taki charakter inny pełna energii życia radości . Gdy na nią patrzysz morda Ci się cieszy jak głupiemu No i jest twoja kobieta . Mieszkacie razem , rozglądasz się za pierścionkiem jesteś w chuj szczęśliwy i dumny Kazdy CI zazdrosci . Nagle ona odchodzi , rzuca Ci jak ostatnio szmatę mimo tego ze świat dla niej podpaliłeś zrobiles cos wbrew sobie , oddales dla niej wszystko , ma to gdzieś Jest ktoś inny , lepszy od Ciebie . Kazdy ja chce i ktoś Cie po prostu przebija swoja oferta , odchodzi jakby nigdy Zycie depcze marzenia Palisz 3 paczki dziennie papierosów , pijesz do nie przytomności Nagle okazuje ze ten lepszy nie jest lepszy , ze złoto to tombak . Chce wrócić . Mowisz NIE . Bierzesz się za siebie , zaczynasz ćwiczyć , biega , pływać dbać o siebie zewnętrznie , rzucasz palenie , przestajesz pic . W*******z się ze zarabiasz te parę tysięcy a nie parędziesiąt . Kombinujesz z interesem , Rozwijasz firmę . Dzisiaj ?? Wyglądam jak model... , krata na brzuchu , wysportowany , silny jak koń , Gdy się rozbiorę laski sikają , Jeżdżę super-autem Nie ma laski która by sie nie obejrzała na ulicy . Mam mega kobietę rownie piękna , tylko tym razem inteligetna i z silnym kregoslupem moralnym . I dziekuje za ten dzien w ktorym moj swiat sie zawalił zniszczył i wszystko runęło . Za ten dzień w którym wygoniła mnie z domu jak ostatnia szmatę . Czy bylo latwo , bylo w chuj trudno !! Mega trudno . Ale siłę dawała mi złość nienawiść Takze jesli twoje zycie sie wali , pamietaj o tym ze jak juz spadniesz na dno , to mozesz tylko sie wybic . I tym razem postaraj sie wybic lepiej niz wczesniej , a rzeczy nie mozliwych nie ma !

Gość gość
no to tylko pogratulowac.. mi sie dzisiaj swiat na glowe zawalil. mam nadzieje, ze tez nadejdzie lepsze jutro jak u ciebie :)