Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dont wanna feel pain

Póki co randki, ale boję się, że dalej coś czuje do ex

Polecane posty

Gość Dont wanna feel pain

Może sobie wkręcam, nie wiem... ale boję się. już wcześniej byłam klinem, zostałam kopnięta w dupę, a ex i tak wygrała. Nie chcę powtórki z rozrywki. póki co to on o mnie zabiega, pisze sam. były dopiero randki. wiem, że to sam początek znajomości i nie ma sensu się nakręcać. ale nie chcę też rezygnować z tej relacji z powodu "głupich filmów". przecież nie wiadomo nigdy co kto ma w głowie... czyny i słowa nie zawsze odpowiadają temu, co naprawdę jest w sercu... a później chcąc, nie chcąc rani się osobę trzecią... chcę tego uniknąć i dlatego nie wiem sama czy w to dalej brnąć? oczywiście nie daje mi (póki co?) powodów do myślenia w taki, a nie inny sposób, ale jako kobieta jestem po prostu dobrym detektywem :p na fb przez ostatni rok były smutne kawałki, sentencje o bólu, nieszczęśliwej miłości, teksty typu "i tak Cię kocham". jak się domyślam laska bardzo go skrzywdziła. na początku myślałam, że rozstali się całkiem niedawno. wczoraj rozmawialiśmy o życiu i sam z siebie wspomniał, że ma dystans do kobiet przez taką jedną... i że nie są ze sobą rok, całkiem niedawno wrócił do normalnych, jak to ujął. ale jeszcze w czerwcu, lipcu pojawiły się jakieś wpisy. Stałam się bardzo podejrzliwa i boję się być po raz kolejny klinem. mam świadomość, że muszę być ostrożna, nie ukazywać się z moimi rosnącymi uczuciami/ oczekiwaniami wobec niego. dlatego też jestem powściągliwa w smsach, dotyku. póki co wszystko wychodzi z jego inicjatywy. ja jedynie dałam się jak do tej pory przytulić na pożegnanie. na wszelkie komplementy i próby "dotyku niechcący" reaguję podziękowaniem, uśmiechem. utrzymuję dystans, ale mimo wszystko w ciągu dnia myślę o nim, uśmiecham się od ucha na nieśmiałe lecz słodkie smsy od niego :) Jak to dalej rozegrać? Ktoś może wypowiedzieć się w temacie?

Gość gość
Zrób mu loda.