Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DALAM oglosznie ,ze szukam SPONSORA ,jakie ZASADY USTALIC? na co uwazac?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam za granica ,po raz pierwszy dalam ogloszenie ,ze szukam sponsora,troche sie boje.. JAKIE ZASADY ustalic z takim facetem,na co uwazac ,prosze doradzcie ? Jak najlepiej zeby to wygladalo ? Wczesniej spotykalam sie z facetami na seks ,bo jestem samotna.. ale nigdy nic z tego nie mialam... nic a nic...powiedzilam ze juz nie bede sie dawac wykorzystywac...chce tez miec cos z tego,tym bardziej ,ze potrzebuje pianiazkow.

Gość gość
mamy to w dupie :O

Zasada jest jedna i bardzo prosta. Szanująca sie kobieta się nie sprzedaje. Potrzebujesz kasy to do roboty leniu jeden ty paskudny

Gość gość
szukam pracy doadtkowej lecz nie nie tak latwo... wiele kobiet to robi,nie osadzajcie.. jakie zasday usatlic z facetem ,jak postepowac ?

Gość gość
mamy to gdzieś! dawanie dupy to nie taka filozfia dasz rade

Gość gość
prostytutka daje kazdemu,a sponsor jest jeden,...

Branie pieniędzy i korzyści majątkowych za seks to prostytuowanie się. SJP się klania

Gość gość
Wyraźnie powiedz że obsłużysz poza nim jedynie jego ojca, braci i kuzynów, że nie ma zmiłuj się, żadnych kolegów i przyjaciół rodziny, no i że na raz najwyżej trzech, zrób to najlepiej na piśmie i nie trzymaj go w domu :D ...nie wierz też w to że jest z królewskiego rodu, bo w najlepszym razie jest pasterzem kóz od pokoleń

Gość gość
Dobra.... CZEKAM NA PORADY...

Gość gość
czy ktoras kobieta doradzi ?? jak postepowac z takim sponsorem jak sie zachowywac?

Gość gość
ale skoro jest samotna ,to dlaczego ma dawac jakiemus ZA DARMO SEX,jak da za darmo facet nie bedziesz szanowal!! trzeba wymagac !!

Gość gość
Przede wszystkim na choroby weneryczne, ciąże, HIV, uważać. Chyba, że przy okazji postanowisz dorobić jako surogatka, w takim wypadku na ciążę nie uważać. Prosta rzecz. Ewentualnie przy porodzie możesz wydyyymać ludziów, którym obiecasz bachora. Oczywiście jeśli to będzie dziewczynka. Zgarniesz 30 patoli za benkarta, którego w rzeczywistości zachowasz. Założysz działalność pod tytułem 'burdel dziecko' w którym zatrudnisz swoje nowo narodzone niemowlę. Pamiętaj żeby urodzić dziewczynkę. Podobno pedofeelia ma być zalegalizowana. Tak się kręcić będzie interes. Ja mogę zostać Twoim menagerem i adoptować Twoją małą ale dzielimy się zyskiem 50 na 50. Ok?

Gość gość
Kobieto, uważaj na chłopców, którzy wpadną do ciebie zapewnić ci bezpieczeństwo i będą chcieli działkę za twoją ciężka pracę, to jest najgorsze bo będziesz pracować na nich, ciebie oni będą mieć za darmo w zamian za spokój twojej pracy. Jeśli już ogłosiłaś się publicznie to masz przesrane.

Gość gość
a gdzie dałaś to ogłoszenie że szukasz sponsora? uważaj żebyś nie trafiła na jakiegoś łachmaniarza jak w jakieś masówce typu Top ogłoszenia lub inne. Ja polecam ten portal sami faceci na poziomie do mnie pisali http://www.szukamsponsorazasponsoruje.com/index.html