Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

S.O.S

Polecane posty

Gość gość

Co to może oznaczać. Dała mi swój nr ja jej dałem swój. Obiecała że napisze a nie pisze nic od wczoraj. Kyrwa.. co ja mam napisać? Nie mogę. To ona chciała pisać to niech pisze kyrwa.. Je*nę z tymi babami. Dlaczego one mają takie pokrętne rozumowanie. Ja pie*dole.

Kyrwa to proste przecież. Napisz pierwszy, kyrwa. Jak baba mówi, że napisze a nie pisze, to czeka kyrwa byś Ty pierwszy się odezwał. Taki teścik, kyrwa, czy Ci zależy, kyrwa. Powodzenia.

Gość gość
Ale co, kyrwa. Z góry dzięki, kyrwa. Jak jej minął dzień, kyrwa? Taki banał, kyrwa? Nie chcę się kyrwa ujawnić, że ten, ją lubię. Jak kocha to poczeka, nie?

Korona Ci z głowy nie spadnie, kyrwa :D Napisz "co tam, siema" albo coś dłuższego jak Ci się chce A jak nie kocha i nie poczeka? Ty za to chyba złapałeś haczyk ;)

Gość gość
Zapytaj czy ma ochotę ci ob/cią/gnąć? Wbrew przypuszczeniom, kobiety się o to nie obrażają, nawet przeciwnie, tylko zyskasz w jej oczach :classic_cool:

Gość gość
...o tej porze spokojnie możesz napisać że spać nie możesz bo myślisz o niej i ci stoi :P Zaraz odpisze "Co z tym zrobimy?"

Gość gość
Pewnie tak, bo wczoraj kyrwa, jak powiedxiała, że nie umie grać na gitarze. A ja jej kyrwa na to, że umie na flecie to była happy. Dziękuję żabciu. Tak napiszę :*

Gość gość
Tak zrób, nie pożałujesz ❤️

Gość gość
Nie o tym że mi stoi to nie napisze. Nie żartuj ziomuś. To by było prymitywne.

Gość gość
Wierszami jej nie wy/ru/chasz, potrzymasz najwyżej za rękę, a jak to nazwałeś prymitywnym sposobem zdobędziesz na bank, nie zdążysz do domu wrócić, a ta już zadzwoni z pytaniem kiedy to powtórzycie... wiem co mówię, kobiety są o wiele prostsze niż się nam to wydaje :-)

Gość gość
Żaba też strzeliła z palca pod temat, ten jej sprzeciw tylko to potwierdza ;-)