Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eewa1975

Proszę o poradę moja córka spotyka się z czarnoskórym.

Polecane posty

Gość gość
Niby miezkasz w duzym miescie,a jestes bardziej zasciankowa niz "dziadkowie" ze wsi.Traktujesz tego czarnoskorego chlopaka jakby byl z innej planety.Zakladasz temat w stylu : moja corka spotyka sie z kosmita,czy ktos byl w podobnej sytucji?Zyjemy w 21 wieku i wiadome jest ,ze istnieja ludzie o roznych kolorach skory.Twoj maz i synowie pokazali jacy sa tolerancyjni.

Gość gość
Problem z kosmosu. Znam parę kobiet, których partnerzy są czarnoskórzy i nic złego z tego nie wynika. Człowiek to człowiek! Jeśli Pani się martwi o dobro Córki, polecam przede wszystko poważnie pogadać z "życzliwymi" sąsiadami. Ich chamstwo nie jest normą. Nie wyobrażam sobie w ogóle takich reakcji u normalnych, kulturalnych ludzi. Ponadto będę teraz brutalna: wychowała Pani syna na zwykłego rasistę, który życzy własnej siostrze śmierci, ponieważ ta ma czarnoskórego chłopaka. Dodatkowo wszystko wskazuje na to, że również Pani mąż to rasista. Współczuję córce, która się zakochała i musi znosić to wszystko, chociaż nic złego nie robi.

Gość gość
No i dobrze niech tam zostanie..ja pierd...zeby moja córka nigdy nie puściła się z bambuchem bo zejde na zawal..ps. Mieszkam za granicą przeszlo 20 lat , tak ze to nie tylko w Polsce.

Gość JT83
" Zapewnił córkę, że bardzo ją kocha i że jest "kobietą jego życia" prosi o przyjazd do niego i ślub, żeby mógł wrócić do niej do Polski". Czyli się wyjaśniło że chodzi o prawo stałego pobytu. Założę się o swoją wypłatę że gdybym zarywał do Twojej córki to by mnie olała. Cóż, nie jestem czarny ani nie pitolę głupot o miłości na drugiej randce

Gość gość
Nie jestem rasistom ale sądzę ze lepiej ras nie mieszać.

Gość gość
"Znam parę kobiet, których partnerzy są czarnoskórzy i nic złego z tego nie wynika. Człowiek to człowiek!" VvV Spoko, paru osobom po połknięciu cyjanku nic się nie stanie.

Gość gość
jest duża różnica pomiędzy nie byciem sasistą, a wydaniem córki za mąż za murzyna.

Gość gość
Nie przeczytałam wszystkich odpowiedzi pod tym postem, ale sie wypowiem. Czy masz do niego cokolwiek innego do niego oprocz tego, ze jest czarny? Ma takie samo prawo spotykać sie z Twoja córka, jak każdy inny. Czarny, biały, żółty, niski who cares? To tylko kolor skory, niektórzy jakby w średniowieczu żyli..

Gość Ale to już było
Nie mam nic przeciwko czarnym,jednak uważam niech każdy planuje swoja przyszłość z rodakiem.Każdy obcokrajowiec to szuja.Po dwóch spotkaniach bajeruje ze kocha, a gdy już ożeni się, dopiero pokazuje na co go stać! Zrobiła bym wszystko żeby ten czarny chłopak nie sypiał w moim domu.

Gość gość
Bardzo współczuje pani córce, bo ma wokół siebie tak zacofanych i okropnych ludzi. Przecież kolor skóry nie ma żadnego znaczenia, a co pani by zrobiła będąc murzynką? Porażka aż sie tego wszystkiego czytać nie chce. Jeżeli on jest dobrym człowiekiem, pani córka jest z nim szczęsliwa, kochają się to co tutaj ma do tego kolor skóry, pochodzenie? Nic. Zastanówcie sie ludzie, jak wy sie zachowujecie. Gorzej niż zwierzęta, bezlitosne świnie. Niech pani sobie wyobrazi tez co ten biedny chłopak czuje

Autorko postaram ci się pomoc . Ja sama przez cale zycie borykalam się z dyskryminacja. Moi rodzice pochodzą z Grecji i zawsze wyzywano mnie od ciapakow bo mam sniadych rodziców , przez co i ja odziedziczyłam egzotyczna urodę .Radziłbym pogodzić się z faktem tej znajomości , dlatego ze twojej córce będzie łatwiej . Teraz jestem dorosła i nie odczuwam aż takiej presji zwiazanej z pochodzeniem z innego kraju. Nie rozumiem skąd w polakach tyle nienawiści do obcokrajowców. A tak z ciekawości jaka jest roznica między Twoja córka a tym czarnoskórym chłopakiem?

Gość gość
Zapewnił córkę, że bardzo ją kocha i że jest "kobietą jego życia" prosi o przyjazd do niego i ślub, żeby mógł wrócić do niej do Polski. To jest kolejny problem, córka mu wierzy, ale nie jest zdecydowana na ślub i sobie wymyśliła, że formalnie weźmie z nim tylko ślub cywilny i poprosiła nas o środki, aby to sfinansować, i tu juz wyszla prowokacja jak przyslowiowe szydlo z worka

Gość gość
To tylko kolor skory, niektórzy jakby w średniowieczu żyli.. V Nie moja droga , to nie tylko kolor skory , widze ze malo wiesz oj bardzo malo panno swiatowa pudla z wilczurem nie sparujesz a przeciez to pies i to pies tylko jeden mniejszy i futro ma inne

Gość gość
Myślę że to powinno być prawnie zakazane.Tak bylo by lepiej i dla jednej i dla drugiej strony .I nie było by wtedy rasizmu .Każdy znał by swoje miejsce

Gość gość
No jak to , on czarny .pfuj przecież rasa Polska jest wybrana !!!! Nie chce Polaka dlaczego ? Polak ma poprostu p******e dna , nasi dziadkowie pili za dużo wódki . Polacy nie lubią siebie , sąsiadów , niecierpią innych , wszędzie widza spiski , każdy chce ich wykorzystać , i im się wszystko należy . Lepszy Jasiek pijak , bez pracy niż , obcokrajowiec z zawodem ( bo czarny , czerwony, , żółty , zielony ) p**********y kraj

Gość gość
Nie przesadzaj .Czarny to czarny.Chciala byś takiego w rodzinie ? I nie chodzi tu o rasizm .

Gość gość
Jeżeli sama uznasz to za problem, to inni również to zauważą.

Gość gość
Daj swojemu dziecku wolność.Powiedz o wątpliwościach, ale zaufaj i daj jej prawo do podejmowania decyzji. Czarnoskórzy to nie murzynki Bambo, to często wykształceni ludzie, którzy przeszli bardzo wiele , aby osiągnąć to co mają. Postaraj się nie zwracać uwagi na rasistów, takich zawsze znajdziesz, ale to ich nie twój problem.

Gość gość
Jacy wszyscy nagle sa tu tolerancyjni:D Mieszkacie w bialym kraju i nie wiecie jacy to ludzie. Pomieszkajcie sobie obok czarnej dzielnicy w jakimkolwiek miescie za granica, to wam sie odechce tej pseudotolerancji. Ci ludzie klamia jak z nut, aby dojsc do celu. Potrafia udawac i wyznawac dozgonna milosc, byle tylko odniesc z tego jakakolwiek korzysc. Oczywiscie nie brakuje czarnych, ktorzy chca sie zwiazac z biala kobieta, bo dla nich to jest wskoczenie o poziom wyzej, byle dzieci byly o ton jasniejsze.

Gość gość
Aha, i sam fakt studiowania nie oznacza, ze sa jacys lepsi czy pochodza z normalnych rodzin. Oni wiedza, ze sa tylko 3 sposoby na wydostanie sie z czarnego ladu - sport, studia lub slub z biala kobieta. NIestety bardzo latwo czarnemu uzyskac stypendium i wyjechac do europy. Latwiej niz polakom czy innym narodowisciom.

Gość gość
gość dziś Jacy wszyscy nagle sa tu tolerancyjnismiech.gif Mieszkacie w bialym kraju i nie wiecie jacy to ludzie. Pomieszkajcie sobie obok czarnej dzielnicy w jakimkolwiek miescie za granica, to wam sie odechce tej pseudotolerancji. Ci ludzie klamia jak z nut, aby dojsc do celu. Potrafia udawac i wyznawac dozgonna milosc, byle tylko odniesc z tego jakakolwiek korzysc. Oczywiscie nie brakuje czarnych, ktorzy chca sie zwiazac z biala kobieta, bo dla nich to jest wskoczenie o poziom wyzej, byle dzieci byly o ton jasniejsze X X Cuż za bezczelność u przedzenie!!! A biali są lepsi? Wszędzie można napotkać takich typów. Mieszkam obok takiej dzielnicy za granicą. Ty, i co niektórzy tutaj mają tak stereotypowe podejście że wierzyć mi się nie chce! Kto was tak wychował?! Jestem zdolna kompletnie uwierzyć że w PL nikt o ciemniejszym kolorze skóry nie ma życia bo byście taką osobę zjedli i ukamieniowali. Im więcej czytam takie bzdury, tym bardziej nie lubię Polaków.

Gość gość
muzulmany wpierw dymaja matke, potem sasiada, potem osla a na koncu zone, wiec nie zencie sie z nimi

Gość gość
ahahaha spotyka murz*yna ze stojaca pa*la i nie maja s*exu juz ja to widze.pewnie ze ja r*u*cha w wszystkie dz*iury kto w coinnego wierzy jest durny

Gość gość
jak Twoja corka sypia z mezczyzna przed slubem, to sasiedzi maja racje, ze sie puszcza ladacznica jedna. Pogon towarzystwo, albo slub, albo szlaban na seks, bo to juz skandal co sie u Was wyrabia.

Gość gość
te bru*dasy po to jezdza do europy i niby sie ucza: na zone ich nie stac w ich kraju i sie zmeczyli j*e*b*c KO*ZY,lepiej jechac do europy bo tam sie dziweczyny wsciekaj za czar*na spe*rma

Gość milka 21
Kuzwa jak widzę taką parke ''CZARNO-BIAŁĄ''to mi się rzygac chce.obrzydliwosc.

Gość Eeewa1975
W sumie jako zięć nawet by mi pasował może udało by się kiedyś wypróbować jego ... wiadomo co tylko tak żeby się córka nie dowiedziała, nawet zauważyłam że patrzy na mnie pożądliwie. Obawiam się jedynie presji sąsiadów i rodziny, no i te informacje że oni w tych krajach to spułkują ze zwierzętami ni nie jest to pokrzepiające dla przyszłej teściowej.

Gość gość
masz racje zabierze cie do swojego kraju i zamieni sie z jakims beduinem , on mu zostawi ciebie a od beduina dostanie porzdnego wielblada z ktorym bedzie mogl upra"wiac S"E"X .wielblad nie zajdzie w ciaze .

Gość gość
No i wyszlo o co bambusowi chodzilo. Na studiach mu nie idzie to musi na szybko lapac jakas idiotke co wezmie z nim slub i wyciagnie z lepianki z gnojem. Cwaniak. Po uzyskaniu wizy on jej nawet w twarz nie splunie