Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

glupota kafeterianow wysmiewana na innych portalach:)

Polecane posty

Gość gość

pamietacie jak jeden gosciu (czuly krzysiu) napisal ze kupil pierscionek zareczynowy za 1400 zl i laska go wysmiala. ciesze sie ze wiekrzosc dziewczyn bylo tym zniesmaczone ale czesc uwazala ze to za malo jak na pierscionek, ze dziewczyna sie ceni, zna swoja wartosc i takie tam pierdoly. ja przyznam sie szczerze coraz mniej czasu spedzam na kafe, moim zdaniem coraz czesciej na tym forum wypowiada sie mlodziez (glupia, pusta, nie znajaca zycia, nie majaca nic ciekawego do powiedzenia, dla ktorej kasa i wyglad sa najwazniejsze), ktorej nie da sie sluchac. i ostattnio na zupelnie innym portalu znalazlam wklejona ta wlasnie dyskusje o pierscionku z wytlyszczona ta wlasnie wypowiedzia: "po prostu dziewczyna zna swoją cenę ja też bym nie wyszła za faceta który na mnie żydzi 1400zł na jedyny pierścionek w życiu w sensie jedyny taki ważny żal trochę kultury panowie chcecie żeby kobieta była tylko wasza na całe życie a próbujecie ją kupić za mniej niż bierze dzi**a za jedną noc żałosne a ty gościówko z pierścionkiem za 100zł bez komentarza skoro tak nisko się cenisz to nie zdziw się jak twój mąż będzie cię cenił jeszcze niżej" internauci strasznie pojazdzali ta dziewczyne za jej wynioslosc i materializm, za brak szacunku itd. ucieszylo mnie to bardzo, czasem jak siedze tu to zupelnie nie rozumiem ludzi, fajnie wiedziec ze nie tlko ja mam takie odczucia. (a tak na marginesie uwazajcie co piszecie, bo te wypowiedzi z latwoscia moga wyjsc poza ten portal i znalesc sie absolutnie wszedzie)

Gość gość
No to była masakra... Ja na przykład, gdybym chciała sie kiedykolwiek zaręczyc, to wystarczyłby mi jakikolwiek symboliczny pierścionek.

Gość gość
"seksowna" :D

Gość gość
sorki za ta "wiekrzosc"

Gość gość
To nie jest tak do konca glupota. Ja nie jestem materialistka, nie wymagalam od faceta drogich prezentow itd. Zawsze wierzylam, ze moge sama w zyciu na wszystko zapracowac. Czasem mialam jednak wrazenie, ze wale to nie jest dla faceta zaleta. Zauwazylam, ze mezczyzni doceniaja bardziej te kobiety na ktore wydaja kase. Jedna znajoma wyjasnila mi, ze facetowi trudniej rozstac sie Z kobieta na ktora wydal duzo pieniedzy. Niestety po latach stwierdzilam, ze to prawda. I jeszcze jedno, Jesli nie cenisz sama siebie, facet tez nie bedzie cie cenil.

Gość gość
i bardzo dobrze. głupote a zwlascza tak olbrzymią trzeba wyśmiewać na miejscu tego faceta, którego wyśmiała ta laska kopnał bym ją w d**e i uciekł jak najdalej sie da. napewno nigdy nie bedzie szczzesliwy z taką kobietą, kobietą ktora go wyśmiewa. przeciez ona go nawe nie kocha. bedzie go traktowac jako chodzący portfel tylko PS. JA swojej narzeczonej kupiłem pierscionek zaręczynowy za 4000zl, ale tylko dlatego ze sam chcialem i mnie stac, nawet jakby dostala pierscionek za 300zl to nie wyobrazam sobie ze by mnie wysmiala z tego powodu, czy odrzucila zareczyny.

Gość gość
Chyba wlasnie wszystko zalezy od tego czy faceta stac. Jesli moze pozwolic sobie na pierscionek za 4 tysiace a kupuje za 300 zl to d**ek z niego I tyle.

Gość gość
gość dziś Chyba wlasnie wszystko zalezy od tego czy faceta stac. Jesli moze pozwolic sobie na pierscionek za 4 tysiace a kupuje za 300 zl to d**ek z niego I tyle no cóz, przynajmniej lepiej byc dupkiem jak *****ną materialistką. całe szczęscie ze nie wszytskie kobiety dadzą d**y bogatszemu

Gość gość
to tylko marność nad marności ten pierścionek za 1400zł tz zwykłe kółko czy ktos zna sie na wartosci najwyzej pomysli ze to za 100zł kupił

Gość gość
Dobrze pisze gość powyżej,wszystko zalezy od tego czy faceta stać. Nie wyobrażam sobie,że mój facet zapożyczałby sie tylko po to by kupić mi drogi pierscionek zaręczynowy,bo go zwyczajnie na niego nie stać,a że kocham Go za to jaki jest,a nie za to ile ma pieniędzy nie bylby dla mnie problemem pierścionek za 300zł. Niestety próżnych materialistek coraz więcej na tym świecie. Przykre jest to w jakim kierunku świat zmierza,ale nam,ludziom ktorym pieniądze szcześcia jako takiego nie dają pozostaje trwać w swoim przekonaniu,a z pustymi materialistkami nawet nie wdaję sie w dyskusje,bo jestesmy z poglądami lata świetlne od siebie. Zwyczajnie nie otaczam sie takimi ludźmi.

Gość gość
a ja wam powiem (napisze) dwie rzeczy: 1. jestem ze swoim facetem prawie 9 lat. kiedy sie zareczalismy oboje bylismy biednymi studentami, ale przyszly maz wyskoczyl z tak pieknym pierscionkiem ze az oniemialam, w srodku mial wygrawerowane "Kocham Cie". po jakims czasie sie zapytalam ile kosztowal to przysnal sie ze 300 zl. pobralismy sie dwa lata pozniej. teraz jestesmy bardzo szczesliwym malzenstwem z dwojka dzieci, maz kokosow nie zarabia, ale wystarczajaco duzo abym ja nie musiala pracowac, jezeli bede chciala i znajde cos fajnego to wroce do pracy ale na razie zajmuje sie domem i dzieciakami. wyszlam za faceta biednego jak mysz koscielna, ale wtedy zupelnie o tym nie myslalam, a teraz jestem bardzo szczesliwa. 2. nigdy nie malam pierscionka za 4000, nawet sobie nie wyobrazam jak taki moze wygladac ale wydaje mi sie ze bala bym sie przystrojona w tak drogia bizuterie chodzic po naszych polskich ulicach. na jakas impreze, od swieta owszem ale tak na codzien raczej nie. i jaka bym ja miala z niego radosc jezeli ciagle w szawce bym go trzymala?

Gość gość
Moj kosztował 6tys. $ i maz nie płakał ,ze tyle kasy wydał . Po mojej śmierc****erscionek dostanie wnuk dla swojej zony lub narzeczonej . Kasa dobrze ulokowana :)