Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie odpowiedzcie bo jestem w szoku

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to ze siedze w pracy i korzystam z wifi w telefonie. jak podlaczylam sie pod siec pewnej znanej firmy i chcialam cos wpisac w wyszukiwarke to pokazaly mi sie 3 ostatnie wyszukiwania, czyli: pepco, podoba mi sie dziecko i podoba mi sie pieciolatek. kurwa ja nigdy czegos takiego nie wyszukiwalam o chodzi? myslicie ze ktos kto tez byl podlaczony pod siec tej firmy wpisywal to w wyszukiwarke i wtedy mi sie to tez pokazalo.

Gość gość
normalnie szok jak mozna takie cos wypisywac? jak komus moze sie podobac dziecko kur** zaraz sie pozygam!

Gość gość
niemożliwe. prawdopodobnie ktoś z twojego telefonu wchodził na takie rzeczy. na pewno nikt z innego urządzenia mimo,że macie jedną wspólną sieć

Gość gość
a kto mógł mieć w ręku twój telefon ?

Gość gość
mogłaś kupić używany tel.

Gość gość
niemozliwe nikt z mojego telefonu nie korzysta poza mna kiedys siostra tez korzystala ale teraz jak ma swoj z wifi tego nie robi. chcialam sprawdzic czy polacze sie z internetem. wlaczylam wifi i polaczylam sie z wybrana siecia, wchodze w wyszukiwarke, chce cos wpisac a tu rozwinela mi sie lista trzech ostatnio wyszukiwanych rzeczy. kuzwa nue wiem o co chodzi.

Gość gość
Walnij się w bambus, wyszukiwania są magazynowane w pamięci telefonu.