Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie palicie papierosy??

Polecane posty

Gość gość
Lady, skończy się Twoja głupota wkrótce, oj skończy. Sraj teraz w gacie, masz racje. Jak ci kuratora na łeb zrzuca to będziesz się pilnować i więcej krzywdy dziecku nie zrobisz!!!!

Gość gość
Cycki masz sztuczne to już swiadczy o tobie jaka ty jesteś! Pracę załatwiasz po znajomosci, ludzie pracują ciężko a ty ich gnoisz, nie wiem co ci polacy zrobili ale jak się nie zmienisz to ciężko skończysz. Gdyby nie twój tatus to byś tu nic nie znaczyła. I dlaczego piszesz z pracy?

Gość gość
lady_margarett a od kiedy to spanie dziecka w osobnym pokoju jest zle ? krzywda mu sie jakas tam dzieje ? Ty zamyślasz za kare 2 letnie plączące dziecko w ciemnym schowku. Sama pisalas ze twoje dziecko krzyczy a ty trzymasz drzwi z drugiej strony zeby nie mogła wyjść. TO jest zmacanie sie nad słabszym.

Gość gość
oj pani lady zdenerwowała sie hehe

No narobicie mi powodzenia! a ty kolezanko z alberta nie mozes sobie znaleźć innej pracy? pewnie że spanie w osobnym pokoju jest złe bo tez jest ciemno a dziecko się boi. z tym ze ja raz z braku cierpliwości na chwilke za karę ją tam zaprowadziłam a wy na siłę kładziecie dzieci spać osobno żeby się bzykac. dla mnie to to samo. chore jestescie przez to tepie polaczkow zjebow złodziei

Gość gość
Tez pamiętam ten schowek za kare jak ona wciąga na sile dziecko do schowka, trzyma drzwi na zewnątrz a dziecko zanosi się z płaczu nie mogąc wyjść z tej ciasnej klitki Chora psychicznie baba

Gość gość
to już klaps po doopie jest lepszy i bardziej humanitarny, bo kara trwa 2 sekundy, a terror psychiczny dziecka przerażonego w schowku ciemnym dla dziecka płaczącego trwa w nieskończoność

Gość gość
no jasne, a w schowku nie jest ciemno i dziecko się nie boi? sama opisywałaś jak twoja dostaje histerii na ten ciemny i ciasny schowek .O to już nie dbasz ze się boi i jest ciemno , zas o spanie w nocy już tak? Puknij się , idiotyczne masz rozumowanie

Gość gość
ady_margarett Mam 3 dzieci i żadne nie boi sie spać w swoim pokoju . Żadne nie jest tam zaciągane na sile . Jeśli twoje dziecko boi sie spac samo w swoim pokoju to juz widzę co ona robi jak ty ja zamykasz na sile w ciemnych schowku :( A co do seksu to sama pisałaś ze musisz kochac sie z sowim facetem codziennie wiec rozumiem ze robicie to przy dziecku ? w tym samym pokoju?

Gość gość
To jak dla ciebe to to samo zamykanie dziecka w ciemnym ciasnym schowku , a kładzenie dziecka spac w swoim pokoiku to dlaczego w schowek pakujesz dziecko przerażone , a do swojego pokoiku w nocy jej nie przenosisz? dla ciebie przecież to samo, skąd ta wybiorczosc? Po drugie jesteś wybitnie tepa jeśli uważasz ze dziecko spiące w swoim pokoiku w nocy jest w takiej samej sytuacji dziecka na sile zaciągającego przerażonego do ciemnego ciasnego schowka Weź kobieto przejdź się do poradni psychologicznej i pochwal się swoimi poglądami, w mig ci dzieciaka zabiora

Gość gość
Ja tez uważam LADY ze jeśli twoje dziecko panicznie boi się spac w swoim pokoju to jest to efekt zamykania dzieciaka w schowku , takiej traumy dziecku sama na własne życzenie zafundowałaś, sama jej te leki wpoilas . Zmien kary , a dziecko może przestanie panicznie bac się ciemności Zamyka dzieciaka w schowku a później tu rodzi z siebie super mame jaka ona troskliwa jest spiac z dziekciem bo się boi spac w własnym pokoju w ciemności. Tylko i wyłącznie twoja wina do jakiej traumy dziecko doprowadzilas

Gość gość
Tepisz Polaczkow powiadasz...a ty kim jestes?Podpowiem ci tepaku-tez Polaczkiem.Holendrzy moze i sa dla ciebie mili,ale za plecami mowia swoje.,dla nich jestes tylko Polaczkiem.Tak bylo,jest i bedzie.Bylam w Holandii 7 lat,maz mojej tesciowej jestHoldndrem i wiem doskonale co sie tam o nas mowi,o kazdym bez wyjatku.Przestan wyzej srac niz doope masz

Gość Tasmanska
Powiem od siebie tyle ,ze wolałabym zastosować kare cielesna i dac na tyłek za kare niż fundować taki zamordyzm psychiczny doprowadzający dziecka do lęków i dysfunkcji zachowawczych wpadając w panike w swoim pokoiku w nocy No ale ja tam nad dziećmi się jakoś nie lituje, lecz jak dla mnie mniejse zlo jest dac w doopie niż pastwić się psychicznie nad dzieciakiem

Gość Tasmanska
Nie pale papierosów , mąż tez nie, dziecko poki co tez nie :D

dziecko samo chce spać w swoim pokoju i nic się wtedy dziecku nie stało, wy tak podsysac i z igły widły robic bo normalne ze dziecko z radością tam nie poszło. ja dziecka bic nie będę a mała tego nawet nie pamieta bo sama teraz tam wchodzi w się w domek się bawi. jesli komuś się cos wytyka tzn ze samemu robi się to samo

Gość gość
lady ty na serio jestes niedorozwinieta.....u twojego konkubenta w patologicznej rodzinie stosowalo sie takie kary wobec malych dzieci?Robienie czegos takiego dwulatkowi to czyste s/k/u/r/w/y/s/y/n/s/t/w/o

Gość gość
ja jestem ciekawa jak ja rozpoznaliście, tzn jak ktos sie dowiedzial, ze lady to ta akurat babka? Po fajkach? Ja palę LM linki mentalowe też za granicą (w Norwegii dokładnie) i tez mi przywoża z Polski bo tu takowych nie ma:D Mnie tez zidentyfikujecie?

Gość gość
lady a ty tak nienawidzisz polaków a ty niby kim jestes ????

Gość gość
Bo pani lady bardzo uzo tutaj ps obie pisze. O swoim " z******tym "zyciu i dojnych cyckach eheh

Gość gość
ludzie, którzy upubliczniają dane i straszą tą kobietę, że ja rozpoznali, to świnie najgorsze. Zamknięcie dziecka w schowku- okrutna kara, ale moim zdaniem równie traumatyczna, co klapsy.

Gość gość  nie kumajacy do konca
ale o co chodzi z ta lady?? jakie dziecko jaka ciemna komórka ? jak zamkneła dziecko w komórce wierzycie w to przeciez to jest sadyzm w czystej postaci watpie zeby tak zrobiła a potem sie publicznie chwalila tym ... pale LD czerwone 20 -25 szt dziennie tak smierdze fajami tak jestem zła ble ble ble w ciazy nie palilam

Gość gość
Winstony z klikiem (smak owocow lesnych po kliknieciu) 13:zl lubb west ice 12.99lub l&m forwardy 13.90 a jak ostatecznosc to cienki mientowe.pale 3-4 papierosy na dzien na wekend paczka

Gość Tasmanska
A ja nie pojmuje tej histerii i przewrażliwienia jeśli jakieś dziecko spi w osobnym pokoju w swoim lozku . Po co takie wymysły ze to zlo itd.? jakie zło? w czm zlo?? ze jest ciemno i dziecko się boi ciemna? o może trzeba znaleźć przyczynę dlaczego się tego ciemna boi Jakby od małego spalo w swoim pokoju to zadnego bania by nie było Aby napisać ze spanie w swoim pokoju przez dziecko jest zle i się ono boi to już szczyt absurdu

Gość gość
Pisala o tym, sama pamiętam ten temat i jak sie zapierała ze bardzo dobrze postępuje zawlekając dziecko przerażone do ciemnego ,ciasnego schowka, trzymając na zewnątrz drzwi aby nie wyszla Jasne, spanie dziecka w osobnym pokoju to jest cos okrutnego wg Lady ,a klitkowanie w ciemnym schowku dziecka w histerii to jest super pomysl. Nie mogłam jej wtedy przegadać ze to co robi to przemoc , ja jestem wrażliwa na przemoc wobec dziei Ona ma niepokoili w glowie co swojej malej funduje i jakie traumy jej zgotowuje

Gość gość
"lady_margarett 2014.03.19 ja jako karę stosuje przymknięcie w takim schowku pod schodami, tam jest zawsze zimno, same półki i kartony. Tak na minutkę ją tam daje, ja stoję za drzwiami. dziecku krzywda się nie dzieje bo to nie przemoc ale zapamięta sobie że jak cos zrobi źle wyląduje tam. A co do nagród to kupiłam wytłaczanke kinder jajek, trzymam schowane za każdy dobry uczynek dostaje jajo ale tez bez przesady, jedno jajo na dzień"

Gość gość18082014
Najbardziej lubie grube West Ice, pale mało, 1-2 dziennie niezależnie czy to środek tyg czy weekend, po prostu lubie sie wieczorem zrelaksować przy fajku. A jak jest jakaś impreza z alkoholem to nie pale wogole, w głowie mi sie pozniej kręci :D

Gość Tasmanska
Powiem tylko tyle od siebie ze współczesne matki i ich wychowanie mnie zdumiewa czym się kierują Dzieci z roku na rok są coraz bardziej pop*********e nie nadające sie do funkcjonowania w społeczeństwie , no ale duże znaczenie ma wychowanie . Nie mój interes ,ale mnie to dziwi Osoby które palą po 20 sztuk dziennie.... nie krepujecie sie ze jesteście chodząca popielniczką??? przecież to jedne z adrugim w gebie sie ma. Co innego 1-2 a co innego 20

Gość gość  nie kumajacy do konca
ja p**le jak zamyka dziecko w komórce to jest nieludzkie ....... to k****wa ja powinni zamknac na oddziale zamknietym i terapie pradem zastosowac a ojciec dziecka co slepy jest ?? biedne dziecko... a co do spania dziecka w pokoju to nie widze w tym nic złego no jej dziecko na 100% ma traume ja zamykała dzieciaka po ciemku . moje dziecko tez sie boi ciemnosci ale zawsze ma taka malutka lampke zostawiona ... ale w szoku jestem ze mozna tak z małym dzieckiem postapic i sie tym chwalic .... ja swieta nie jestem ale nie raz jak sie wydre na dziecko to potem sama siebie winie ze dorosła jestem a nie panuje nad emocjami a tu takie jazdy....

Gość gość nie kumajacy  do konca
Tasmanska ja pale nawet wiecej nie zawsze ale czasami mi paczka nie starcza tak reaguje na stres fajka za fajka ... tak juz czasem jest ale ja uwazam osobiscie ze papierosy to jest najgorszy nałog ze wszystkich bo alkohol no upijesz sie i Cie wywala z pracy itp a papierosy mozesz palic i funkjonowac ja juz milion razy rzucic probowalam raz mi sie tylko udało na rok w ciazy . wyznaje tez zasade przy dziecku nie pale NIGDY , w miejscach publicznych rzadko bo nie kazdy pali i ma ochote to wa hac. Mam jedna zasade truje siebie ale nie innych

Gość Tasmanska
Sprobuj Desmoxan U mnie w pracy 4 osoby to zażywają aktualnie :D