Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRZEMOOO 23LATA

MOJE ZAROBKI W BUKMACHERCE W CIĄGU 24 GODZ MOŻECIE ZAZDROŚCIĆ FOTO

Polecane posty

Gość gość
Przeciez to ledwie 300 zl a i tak w dlugim okresie czasu jestes pewnie na minus.

Gość przemooo 23lataa
NO 300 ZŁ W ŻADNEJ NNORMALNEJ ROBOCIE NIKT MI NIE ZAPŁACI 300 ZŁ NA DZIEŃ JESTEM NA PLUS

Gość gość
przemo ty niby tyle wygrywasz i wygrywasz... wiem ze to i tak ściema, bo pewnie potem przerżniesz ostro, bo gdyby faktycznie było tak jak nam próbujesz wmówić, ze ciągle jestes na plus i dajesz te foty wygranych jednorazowo kilkaset czy nawet dawales screnny z tysięcznych wygranych, gdyby tak faktycznie było to juz byś synku dawno limity u buka dostał a zwłaszcza w bet365 u którego grasz, więc skończ sciemniać żałosny prawiku

Gość gość
Wiesz co-w nienormalnej robocie chyba Ja w normalnej robocie zarabiam 500-1000dziennie Jednak nie biegam do tej roboty codziennie bo ludzie jednak tyle nie zarabiają więc albo raz na miesiąc czy raz na 2tyg albo każdego dnia i na to samo wyjdzie-mies. max 2000zł Był czas że każdego dnia zarabiałam średnio 500zł ale to było za Kaczystanu kiedy to każdy Polak godził się ze swym okrutnym losem i nie szlajał po Ue w poszukiwaniu chleba .

Gość przemooo 23lataa
LIMITY MAM ALE SE ZAŁAWIAM NOWE KONTA I Z JEDNEGO MOGE 20 - 30 TYS WYCIĄGNĄĆ BEZ LIMITU NIE ŚCIEMNIAM MUSZE Z CZEGOŚ ŻYĆ GDY NIE MAM SZANS NA NORMALNĄ PRACE

Gość gość
przede wszystkim to ty nie jestes przemkiem zj***e nie karmić trola!

Gość przemooo 23lataa
GOŚĆ Z 12;13 ZARABIASZ CHYBA JAKO PROSTYTUTKA TYLE