Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mother to be

Jestem w 9 miesiącu ciąży i nie zapisałam się do żadnego tematu na forum

Polecane posty

Gość mother to be

Zawsze uważałam, że tematy staraczkowe czy ciążowe to coś zupełnie nie dla mnie, nie umiałam sobie wyobrazić, że dzień w dzień dzielę się z innymi kobietami objawami itp.... Kilka osób mówiło mi: "Zobaczysz, jak zajdziesz w ciążę to zmienisz zdanie i zapiszesz się na jakims forum". No i co? Już za chwilę rodzę, a jakoś się nie zapisałam :) Wchodziłam co jakiś czas na Kafe żeby znaleźć odpowiedź na dręczące pytanie, ale nie "zaprzyjaźniłam się" z innymi sierpniówkami...

Gość mother to be
I do tego stopnia leję na to, że aż musiałam się tym pochwalić na forume. :o

Gość marigotka
Spokojnie;p Ja jestem 3 miesiące po porodzie i dopiero teraz w ogóle zaczęłam na jakiekolwiek forum zaglądać;p Także nic nie straciłaś:)

Gość mother to be
O, już mam podszywa :D Dlaczego uważasz, że się chwalę? Dzielę się po prostu spostrzeżeniem. Po prostu ludziom często się wydaje, że wiedzą coś lepiej od innych. Jak widać jednak nie każda kobieta potrzebuje codziennego wsparcia innych użytkowniczek forum...

Gość mother to be
szminkuje suty bo zbrązowiały :O

Gość marigotka
Oczywiście że nie. Ty wiesz sama co jest dla Ciebie najważniejsze. A jeżeli masz jakieś wątpliwości to po czytaniu forum będziesz na pewno miała jeszcze większe;p