redgucha 0 Napisano Sierpień 18, 2014 Mam pytanie, brałam tabletki antykoncepcyjne, miesiąc temu przerwałam i od tego miesiąca zaczęłam brać ponownie. Pierwszą tabletkę wzięłam 3 dnia okresu i kochałam się z narzeczonym już po 6 tabletkach. Później dopiero przeczytałam, że powinno się zabezpieczać przez 7 dni. Czyli istnieje możliwość, że mogę być w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2014 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2014 a jakie masz mniej wiecej cykle skończył w Tobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redgucha 0 Napisano Sierpień 18, 2014 tak, skończył we mnie. Cykl ok. 26 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2014 mozesz byc w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2014 100% pewność braku ciąży jest wtedy kiedy nie ma sex. Ale w ciąży jest mało prawdopodobne ponieważ ochrona tabletek jest bardzo duża pomimo że źle brała. Bądź bardziej dojrzała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach