Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadia2014

ile czekać

Polecane posty

Dzień dobry! Mam pytanie do kobiet które mogłyby i były chętnie mi nieco pomóc (podpowiedzieć). Więc zacznę od tego miesiączkę miałam 16 czerwiec,17 lipiec ...Teraz liczyłam na miesiączkę i w zamian jej pojawiło się coś dziwnego,wczoraj miałam bolesne ukłucie szyjki macicy (tak bym to nazwała). Pojawiła się po czasie krwisto-brunatna wydzielina i na tym koniec! Dziś także pojawiło się identyczne plamienie i ustało. Od jakiegoś czasu jestem zmęczona ,zdaża mi się w pracy przysypiać ,wczoraj wieczorem zwymiotowałam,teraz w południe mam mdłości ,nic mnie nie boli poza tym. Robiłam test fakt iż w południe wynik negatywny. Nie mam możliwości pójścia do lekarza gdyż bezustannie pracuję . Proszę o wasze opinie i dziękuję .

Gość gość
możliwa ciąża, powtórz test za kilka dni.

dobrze postaram się ,więc z porannego moczu zrobić test ale czy wynik będzie już na 100% pewny ?

Gość gość
Tez mialam takie plamienie w termine okresu. Test zrobilam po tygodniu, bo miesiaczka sie nie rozwinela, a plamienie po 2 dniach ustalo. Test pozytywny. Bywa ze testy sie myla, w sensie jest negatywny a ciaza jest. W druga strone blad jest niemozliwy, czyli test pozytywny a ciazy nie ma