Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośća

poszłybyście w 7 miesiącu ciąży w obcasach na wesele?

Polecane posty

Gość gośća

za tydzień mam wesele, będę wtedy w koncówce 7 miesiaca i zastanawiam się, czy iść w obcasach takich 7-8 cm, nie mam za bardzo ochoty jeździć za butami, a nie mam innych nadających się na wesele

Gość gość
za wysokie.

jeśli będzie Ci w nich wygodnie to dlaczego nie? Mi w obcasach jest niewygodnie nawet gdy nie jestem w ciąży. W 7 miesiącu pewnie bym się zabiła :)

Gość gośća
myślisz, że mogę w nich stracić równowagę? czy po prostu będzie to głupio wyglądać? bo jak przymieżałam w domu to chodzi mi się w nich normalnie jak przed ciążą

Gość gość
Ja sie potykałam wczoraj, a miałam obcas tylko 2 cm. Jesteśmy teraz trochę niezdary, więc lepiej uważać na obcasy.

Gość gość
Ja na weselu bylam w 4 miesiacu ciazy zalozylam obcasy i myslalam ze umre,wytrzymalam w nich tylko msze w kosciele.

Gość gość
ja chodzilam w obcasach przez cala ciaze (nie ze caly czas ale zdarzalo mi sie je ubrac od samego poczatku do samego konca) jednak zawsze wtedy mnie maz bral pod reke. na wesele (i robilam tak zawsze, nawet nie w ciazy) zalozyla bym obcas na poczatek, ale do torebki baleriny i po 12.00 bym zmienila.

Gość gość
Ja sie cesze ze akurat w ciazy estem w okresie letnim,nosze tylko sanadaly albo japonki

Gość gośća
faktycznie to jest dobry pomysł, żeby założyć obcasy a baleriny w razie czego na zmianę :) ja przed ciążą codziennie w pracy przez 8-10 chodziłam w wysokich obcasach i powiem szczerze, że w takich butach najlepiej się czuję. W eleganckiej sukience i płaskich butach czuję się po prostu mało kobieco

Gość gość
a ja poszłam na wesele z zwykłych japonkach,miałam to gdzies-kazdy widział ze jestem juz w duzej ciazy i nkt sie nie dziwił ani dziwnie nie patrzył! byłam pod koniec 8 msc

Gość gość
Ja spiewalam w zespole I gralismy sylwestra a 16 stycznia urodzilam synka. Dalam rade w wysokich butach caly czas praktycznie stojac.

Gość gość
ja też w pracy całe dnie na obcasach, ale niestety w ciąży nawet krótki spacer na obcasach powodował mega ból kęgosłupa , także nie dałam niestety rady, nawet wygodne koturny dają w kość :(

Gość gość
Ja bylam w ponad 10 cm w polowie osmego :) pozniej zmienilam na koturny. W ciazy tez trzeba byc ladna!

Gość gość
Ja byłam w 7 na obcasach 12cm i tak nie będziesz przecież dużo tańczyć