Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika2886

Trzecie dziecko pomocy :(

Polecane posty

Gość gość
współczuję ci i zazdroszczę zarazem. my z mężem mamy po 33 lata. ja chwytam się różnych zajęć, aktualnie w świetlicy miejskiej. mąż obecnie nie ma pracy. wynajmujemy małą klitkę, w której we dwoje ledwo się mieścimy ale przynajmniej nie żyjemy już na garnuszku rodziców. z pieniędzmi jest ciężko. i to są te powody dla których do tej pory jeszcze nie zostaliśmy rodzicami, mimo że jesteśmy już 8 lat po ślubie a ja pragnę tego już od dawna. pewnie nigdy już nie potrzymam w ramionach swojego dziecka bo mój zegar biologiczny tyka. a tobie gratuluję i życzę zdrowego maleństwa i oczywiście tego żebyście sobie z mężem poradzili.

Gość Weronika2886
Maz uczy j niemieckiego. Gosc z 16:46 bardzo mnie wzruszylo to co napisalas. Dziekuje i oczywiscie mam nadzieje że Tobie też się uda mimo wszystko już niedługo potrzymac w ramionach swoje dziecko.

Gość gość
zagnaj dziada do roboty! niech zapierdala na dzieci.

Gość gość
Autorko, ja mam 3 dzieci, ale wszystkie planowane, do tego duży dom. Idzie to ogarnąć, tylko trzeba się zorganizować. Moje średnie dziecko chodzi do prywatnego przedszkola i parę dni temu dowiedziałam się, że te przedszkole bierze udział w programie "rodzina 3+" , czyli 100% zniżki na czesne i jeden posiłek. Do tego jako rodzina wielodzietna (wpisz sobie w google, jak się załatwia kartę) będziesz miała różne inne zniżki.

Gość gość
Skoro mąż pracuje i udziela korepetycji to już biedy nie ma. Jak to kredyt pochłania wszystko, nie macie określonej raty? Macie 2 pensje i dodatkowe pieniądze - moim zdaniem spokojnie poradzicie sobie. Może uda się żeby po macierzyńskim po drugim maluchu wrócić do pracy a maluchami zajęłaby się babcia? to byłoby idealnie, najkorzystniej i finansowo i najbezpieczniej... ale to jeszcze daleki temat Mąż jest załamany ciążą, ale gumki nie lubi ... może to jego teoria, że w ciążę się karmiąc nie zachodzi... nauczyciel ;-(

Gość gość
Mąż gumek nie lubi :O Następny kretyn. Lepiej narobić dzieci i klepać biedę niż seks w gumce uprawiać. No ręce opadają

Gość gość
ludzie z wyższym też są głupi jak but - czasami... Jak już to lepiej jechać na przerywanym przed okresem, gdy jest czas niepłodny a potem założyć gumkę i do końca tez jest fajnie:)

Gość gość
nie skomentuje kim trzeba bac, zeby przy takich odchodach w ogole sie na dzieci decydowac, a juz na taka ilosc to w ogole :/ ale mamy XXI wiek i jak pan i wladca chce chce bzykac bez gumy to droga wolna, jesli bedziecie tak dalej robili to tych dzieci narobicie i 10siatke, rece opadaja doslownie..

Gość goÃ�Â�Ã�Â�