Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znalazłam na Kafeterii swój temat z 2009 roku. Jestem zdruzgotana

Polecane posty

Gość gość

Spędzilam na tym forum 5 lat zycia prawie codziennie :(

Gość gość
kondolencje :) tak zmarnowac 5 lat

Gość gość
jesteś tragedią

Gość Reality calls
Ale czy to aby na pewno powód do druzgoczącego smutku? Fora internetowe to dzisiejszy odpowiednik greckiej agory, rzymskiego forum, miejsce wymiany poglądów i spotkań towarzyskich. Człowiek jest stworzeniem stadnym i gromadzenie się w takich miejscach jest w pewnym sensie realizacją naturalnej ludzkiej potrzeby. Nie daj sobie wmówić, że przegrałaś swoje życie, bo nie tyrałaś w tym czasie jako niewolnik zaprzężony w służbie jakiejś korporacji na zyski i dywidendy pasibrzuchów w zarządzie.

Gość gość
jest wiele mądrzejszych forów niż kafeteria, gdzie wiekszosc ludzi wchodzi zeby sie posmiac/pisac prowokacje, ewentualnie napieprzac o swoich dzidziusiach i ich kupkach

Gość gość
Reality calls ale ja tu jestem prawie codziennie, Kafeteria zastepuje mi kontakty z ludzmi, nie mam zadnych znajomych, tylko z wami rozmawiam i rodzicami

Gość Reality calls
Życie można sobie zmarnować na wiele sposobów.Przede wszystkim żyjąc wbrew sobie, pod dyktando innych, na przykład krzątając się jak mróweczka w rutynowej i odmóżdżającej pracy korporacyjnej i nazywając to karierą, studiując kolejny zbyteczny ale za to szumnie brzmiący kierunek i nazywając to kształceniem ustawicznym, wyciskając z siebie siódme poty w siłowni i nazywając to byciem fit.

Gość Reality calls
A brakuje Ci tych znajomych w realu czy też nie odczuwasz potrzeby ich posiadania?

Gość gość
Brakuje mi :( chcialabym miec kolezanki, kolegow, jakaś przyjaciolke. Wychodzic razem na imprezy, piwo, jezdzic na wakacje wspolne :( KAfeteria to zastępstwo kontaktow z innymi ale mam juz dosc :( wariuje :( chcialabym kogos poznac ale jak ? Do szkoly nie chodze, mam 25 lat, mam zaczepiac dziewczyny pod blokiem ? :O

Gość gość
a ja z przerwami, też chyba z 5 lat będzie :) lubię się tu wyżalić czasem, bo w realu też za bardzo nie mam komu..

Gość Reality calls
Skoro spędzasz dużo czasu w necie, to może spróbuj zalogować się na jakimś portalu społecznościowym, który zrzesza ludzi chcących nawiązać nowe znajomości, razem chodzić na imprezy, wyjeżdżać na wakacje itp.Może znajdzie się ktoś z Twojej miejscowości.

Gość gość
inne fora są reżyserowane przez pseudo norków (czyt. adm) pod zapotrzebowanie ich użytkowników dla zysku z reklam, tam zbiera się głownie społeczna "dewocja", tutaj też dla zysku ALE można pisać co się chce! i czytać, widzieć, jak przekrojowo posrane jest nasze społeczeństwo jako wynik działań ch**i na różnych szczeblach rządzącej elity (w tym KK)) :)