Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupię karteczki do segregatora stare, cena obojętna

Polecane posty

Gość gość
to napisz prosze na maila pogadamy :) a jak masz zdjecia to od razu wyslij co tam posiadasz :)

Gość gość
ja mam takie ze zwierzatkami moga byc?

Gość gość
prosze wysylac wszystko na ewelinawittke93@wp.pl a jak mi sie spodoba to dokonamy transkacji :)

ja też ci mogę sprzedać za które kiedyś sama płaciłam nie mało :D pamiętam taką z leonardo dicaprio za którą zapłaciłam 1,80 :) jutro porobię fotki i ci podeślę :)

Gość gość
nie chce mi sie robic fotek mam duzo ze 101 dalmatynczykow napisz prosze czy interesuja cie pojedyncze sztuki czy jak i ile mniej wiecej oferujesz za sztuke?nie wiem jak to sfotografowac pojedynczo?duzo tego

Gość gość
mozesz wysypac na dywan i zrobic zbiorową fotke zebym widziala jakie to są to moze wezme całosc :) HIM .. czekam na mailu na zdjecia :))

Gość gość
Ok, przejrzę co mam jak wrócę do domu za dwa tygodnie ;) wiem, że miałam jakieś z filmów i bajek (Tom i Jerry, Kaczor Donald, Herkules), ale większość porozdawałam córeczkom cioci. Miałam też kilka innych, np. takie z przytulającą się półnagą parą z napisem "desire", ciekawe czy wciąż mam. I jeszcze starych zespołów: Tic Tac Toe albo Backstreet Boys :D

Gość gość
to te z bajek mnie interesuja najbradziej :)"

Gość gość
witam fankę HIM własnie slucham;) pozdr

Gość gość
pamiętam je. miałam z króla lwa sporo :)

Gość gość
hehe warto przeszukac piwnice moze jeszcze sa ? :P

Gość gość
niestety nie mam ich juz. w przeciwnym wypadku bym ci je za free oddała. z czystej ciekawosci ile masz lat? :)

Gość HACKER333
Pamiętam jak cała szkoła zbierała te karteczki w latach 92-96 tak od pierwszej do 5 klasy SP bo od 6 do 8 to już troszkę inne zainteresowania były. Moje ulubione były z króla lwa z wizerunkami Timona i Pumby. Szkoda, że już ich nie mam. Pewnie zostały spalone w piecu jakieś 15 lat temu. Oddałbym je za darmo osobie, która by je doceniła :-)

Gość gość
ja 20 :) hehe zwruszajace nie :) ja lubie stare rzeczy przypominające mi dziecinstwo

Gość gość
mi tez je spalono dlatego wlasnie chce odzyskac i zbudowac od nowa kolekcje bo to kiedys było fajne i mam miłe z tym wspomnienia :) teraz dzieciaki tez zbierają ale ot nie to samo co kiedyś

to z bajek będę miała trochę timon i pumba i tom i jerry pozatym dużo innych ciekawych interesują cię małe czy tylko duże?? dzięki za pozdrowienia :)

Gość gość
moze faktycznie to byly lata wczesniejsze niz 7ma klasa bo wtedy w siate grałam. zaluje ze powywalalam takie rzeczy przypominajace nasze dziecinstwo. wczoraj w biedronce widzialam kredki bambino; pudelko stylizowane na "nasze" juz mialam je w reku z mysla o moim chrzesniaku ale odlozylam bo przypomniało mi sie ze ma dopiero 8 mcy :)

Gość gość
niestety juz tego się nie cofjnie :( interesują mnie małe duże komplety :) wszystko co mi się spodoba :D tom i jerry moje ulubione <3 jak bolek i lolek

Gość gość
ja mam i nie sprzedam, bo strasznie je lubie, wlasnie sobie o nich przypomnialam, zrobie z nich cos fajnego :)

Gość lolaolalola
Ja też mam karteczki, ale takie stare z 92/93 roku, coś takiego http://mojecudownelata.pl/tresc/1937,KARTECZKI , wtedy jeszcze nie było segregatorów i zbieraliśmy je w koperty ;-)

Gość gość
Mam duuuzo. 101 dalmatyńczyków, herkules, tom i jerry, dzwonnik z Rotterdam, goofy, jakieś z tymi myszami co kiedyś o nich bajka byla (zapomniałam) :D

Gość gość
to prosze wysylac na maila, czekam :)

Gość gość
dużo się odzywa i bardzo się ciesze i czekam nadal :) juz 3 paczki zamówiłam

Gość gość
ej nie rozumiem ja myslalam ze tobie chodzi o karteczki do segregatora,wiesz takie wieksze,z dziurkami,a te male karteczki to jest cos innego

Gość gość
ja szukam takie z dziurkami co sa male i duze :) z disneya

Gość gość
te male notesikowe nie zbieram