Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem z bardzo zamożnym chłopakiem, który chyba nie zna wartości pieniądza

Polecane posty

Gość gość

Ma 23 lata i jeszcze nigdy nie pracował. Na wszystko dostaje pieniądze od rodziców. Nie zazdroszczę mu, broń boże. Sama pochodzę z rodziny z dobrą sytuacją materialną. Jednak ja mam dwie młodsze siostry, często się udzielałam charytatywnie a nawet raz pojechałam do pracy za granicę i wydaje mi się, że jestem "normalniejsza" od niego. Zastanawiam się jak to będzie kiedyś ponieważ on naprawdę nie umie gospodarować kasą, poza tym ma taki stosunek który bardzo mi się nie podoba (że wszystko mozna kupic)

Gość gość
To się ciesz że jesteś z bogatym a nie z biednym bo z tym drugim to byś nie chciała być

Gość gość
Ludzie mają gorsze problemy

Gość gość
To, że ludzie mają gorsze problemy oznacza, że nie mogę założyc takiego tematu? Nie chcesz, nie pisz!

Gość gość
Gdyby był biedny nawet byś na niegoniesplunela

Gość gość
Co to ma znaczyć, że bym na niego nawet nie splunęła? Podkreślam, że sama (ani moi rodzice tym bardziej) nie narzekamy na złą sytuację materialną. Chociaż moi rodzice skupili się bardziej na karierze naukowej a jego na robieniu dużych pieniędzy. Mam wrażenie, że on się wdaje w rodziców i ponad wszystko stawia dobrą kasę z robienia interesów...