Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robic gdy dziecko co rusz wychyla sie pre okno?

Polecane posty

Gość gość

Oczywiście nie mowa o maluszku tylko takim już starszym przy którym już blokad się nie zakłada i nie kontroluje krok w krok. Od jakiegoś czasu moja non stop się wychyla przez okno, ale to tak się wysunie ,ze mam wrazenie ze zleci. Oczywiście za każdym razem ma kare gdy ją na tym zlapie , bo co innego popatrzeć przez okno gdy tylko głowa wystaje, a co innego gdy caly tulow jest na zewnątrz. Ma 10.5 lat nawet jak zamykam i gdzies wyjde, po chwiliprzyjde to widze ze ona się już niebepiecznie wychyla. Jak jej to wybic z glowy??

Gość gość
Wpieprzyc w dupe, ze przez tydzien nie siadzie, 10 latka tlumaczenie zrozumie, tylko chyba robi ci tak na zlosc, albo jest skrajnie glupiA

Gość wychylanie sie przez pkno
mąż mi nie pozwala bić córki Ona nie jest glupia ,ale jej pokusa i zachcianki są ważniejsze od tego co się do niej mówi . Kary dostaje ,ale działa na krotka mete

Gość gość
Pokaż jej jak wyglądają ofiary wypadnięcia przez okno. Kary stosuj bardziej drastyczne, np. brak tv przez miesiąc, brak słodyczy przez 2 miesiące.

Gość gość
Ja najpierw zapytalabym dlaczego tak sie wychyla. 10 lat to sporo, rozumie konsekwencje juz wie, ze ie wolno. Jakiś powod musi być.

Gość wychylanie sie przez okno
Masz racje, chyba jutro odpale net i pokaże jej baaardzo drastyczne zdjęcia zmasakrowanych ludzi jak skończyli przez wlasną glupote bedac zmasakrowani na betonie

Gość gość
spierz głupola i nie patrz się na żadne nie wolno

Gość gość
podstaw materac/trampoline po oknem i ja wypchnij. od razu narobi w gacie i sie oduczy.

Gość gość
Wp******ic i wykręcić klamki z okien

Gość gość
z tym materacem to dobre :D

Gość gość
wyjąc klamki i traktować jak 2 latka- zero prywatności wtedy nie ma

Gość gość
Jaka idiotka , 10 lat a zero wyobraźni. Traktuj jak upośledzoną,wstaw kraty w jej oknie i niech siedzi jak w psychiatryku, bo tam ewidentnie się nadaje.Taka dziewczykna i tak skończy tragicznie, bo nie am instynku samozachowawczego, inteligencji i rozsądku.Takie warzywo, jak hodujesz to rośnie, jak zostawisz na chwile samo to więdnie.Porażka mieć takie dziecko.

Gość gość
Zmień mieszkanie an parter, ajk wyleci to tylko d.upę sobie potłucze, nie wyobrażam sobie non stop pilnować 10 latki przed samą sobą, no chyba,że jest psychicznie chora, ale wtedy traktowanie jak 2 latka.

Gość gość
kup szelki, załóż i przywiąż liną do grzejnika i niech się wychyla, skoro jest głupia jak but. Normalne dzieci nie mają tak chorych pomysłów.

Gość gość
Kary dotkliwe, foty jak ktoś spadł, wózek inwalidzki ityp, dodatkowo wyjmij klamki z okiem i niech siedzi jak ostatni uspośledzony.

Gość gość
dokładnie, traktować jak male dzidzi, ale wtedy nie ma wyjścia na podwórko ani rower samemu, nie ma nigdzie swobody ani do niczego praw

Gość gość
słuchaj , mój 8 latek miał przez miesiąc taką faze na wychylanie się z okna, tylko ze my mieszkamy w bloku Kiedys za kare przez 4 godziny chodził za mną w domu za przyczepiony sznurek do spodni aby, pokazac mu jak będzie traktowany, jak małe głupie dzidzi Zobaczyl ze to wcale fajne nie jest, szybko nabral dojrzalosci jak na jego wiek przystalo

Gość Tasmanska
Przywiazac do kaloryfera na 5 godzin sadzając na nocnik w razie potrzeby , tak ze doopa jej scierpnie od tego siedzenia i bez ruchu ,jak nie chcesz bic , na jedno wyjdzie