Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta ma kompleks nieuświadomiony kiedy uważa że ma normalny biust

Polecane posty

Gość gość

A tak naprawdę życie weryfikuje że jest płaską deską czyli właściwie nie jest kobietą tylko dwudziestoparoletnią dziewczynką

Gość gość
Dwudziestoparoletnie dziewczynki tez mają czasem biust,wiesz :D?

Gość gość
Pytanie jak duży?

Gość gość
Jeśli te twoje dwudziestoparoletnie dziewczynki które rzekomo znasz mają biust obfity to NIE SĄ JUŻ DZIEWCZYNKAMI tylko KOBIETAMI. CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM PACANIE

Gość gość
AL TY AUTORZE TO niezly MANIPULANT z CIebie .. ;) a facet z malym penisem jakies 16 cm ledwo ,mysli ze jest fajny.. :( :( mysli ze tym korniszonem zawojuje heheheh NAJLEPSZY PENIS zaczyna sie od 18 cm i nie mniej !! do 21 cm max. do tego musi taki facet miec ladnie zbudowane cialo !!

Gość gość
Autorze alez TY zakompleksiony....... chcesz takim czym odwrocici uwage od swoich kompelskow ;) nie tedy droga ,tym postem nie staniesz sie ladniejszy,i penis nie urosnie wiekszy heheheheh

Gość gość
Tak duże penisy jak podałaś trafiają się znacznie rzadziej niż zdrowe jedrne duże piersi więc nie pitol

Gość gość
Wcale nie chcę być ładniejszy bo na urodę nie narzekam. Na wacka też. Brat mi mówił że mam dużego więc coś w tym jest

Gość gość
"Mnie ciocia mówiła" :D Ja mam 70G, głupio ci? Penis 18cm to standard, jak masz mniejszy to.... Sam sobie odpowiedz....

Gość gość
ja mam mały biust mam 23 lata, ale nie mam kompleksu, nie chciałabym mieć większego, po co mam to taszczyć ze sobą, a tak to lekko i wygodnie mi, nic nie zwisa, wszystko na swoim miejscu. Co prawda słyszałam niemiłe komentarze, że mam mały biust, ale za nic w świecie nie chcę wiekszego, taki jest wygodny. Nie noszę też push upów bo są niewygodne, to są pancerze nie biustonosze. Moje znajome mają jeszcze mniejsze biusty, a w tych "pancerzach" wyglądają na hojnie obdarzone przez naturę, a to oszustwo!

Gość gość
18 cm to standard? Chyba jak na twoją rozwaloną luźną piczę:O

Gość gość
A tak w ogóle co ma wielkość ch)uja do przetrwania gatunku ludzkiego? I mikropenisem można robić zdrowe dzieci natomiast mikrobiustem ich nie wykarmisz

Gość gość
Sam masz rozwaloną :D Z 18 szału nie zrobisz i świata nie podbijesz, chłopaki mają duże penisy, 22, 24, jakbyś miał conajmniej 28 to byś mógł się czym chwalić.

Gość gość
Mikropenis to niedorozwój... Natomiast mały biust to brak tkanki tłuszczowej w tym miejscu... U bardzo szczupłych dziewczyn to normalne podobno :D ostatnio jest trend na deski ;)

Gość gość
Taki mały test. Czy 80D to dla ciebie duży biust? I czy 70C to mały?

Gość gość
przeciez ,cycki to tylko 7% gruczolu ,a reszta to sam tluszcz ...Autorze jak ty malo wiesz,....:( a poza tym kazdym biustem mozna wykramic dziecko,wiele kobiet majacych duzy biust nie moze karmic... TY PO PROSTU SZUKASZ MATKI;Anie kobiety.. i dla Ciebie zakompleksionego chlopca ,jak kobieta nie ma duzych piersi ,to nie kobieta ,naprawde malo wiesz i smieszny jestes...i antymeski...

Gość gość
Gość z 23.33 znajduje się najwyraźniej w jakimś świecie równoległym, świecie mitów i legend:-D:-D:-D:-D

Gość gość
autorze ,facet pewny swojej meskosci takich rzeczy nie wygaduje..calkiem inne ma podejscie do zycia...

Gość gość
gość dziś Gość z 23.33 znajduje się najwyraźniej w jakimś świecie równoległym, świecie mitów i legend Następny mały, sory, standardowy fiutek 16 cm?