Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO KOBIETY OTYLE,z nadwage ,robia PROPAGANDE ze nadwaga jest dobra...

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego kobiety z nadwaga caly czas chca nam udawadoac ,ze tylko one ,otylosc jest kobieca,ze tylko one sa kobiecie ,a nie normlane zgrabne cialo ? dlaczego robia taka propagande ,zeby tylko one byly fajne pozadne...?

Gość gość
a dlaczego gejowaci kreatorzy mody i durne portale chca nam wmówic, że szkleletory, zażywające koke i z głodu jedzące waciki ( modelki) to jedyny " IDEAŁ" kobiecej urody, o zapadniętych policzkach, wytrzeszczonych oczach i przewracające sie na niebotycznych platformach???

Gość gość
Nie, nie wszystkie takie są, ale część tak. Sama mam nadwagę i na forum Diety brałam udział w jednym topiku. Jedna z kobiet (160/90) twierdziła że ma super powodzenie, że faceci lubią "trochę ciała", że wszyscy jej padają do stóp, że nawet szczupłe kolezanki nie mają takiego powodzenia. Jako jedyna napisałam że to bzdura, nie wierzę w to. Wszystkie się na mnie wtedy rzuciły i bardzo broniły tego co ona napisała :O

Gość gość
To znowu ty :D Chłopięcą sylwetka nikomu się nie podoba.

Gość gość
kobiety z ksztaltami - tak kobiety chude i patykowate - nie i to facet pisze! otyle babki - nie dziekuje

Gość gość
ale tu nie chodzi o to zeby byc chudnym anoreksja ,ale zeby miec zdrowe cialo zgrabne !! a nie OTYLE !! o to chodzi !!

Gość gość
ZPYTAJ PSYCHOLOGA ,kto bzykka otyle z nadwaga kobiety,komu sie podobaja takie ;) masochiscci ,zakompleksieni bardzooo ,zazwyczaj chudzi faceci ktorym wiecznie malo ...

Gość gość
JAK mozna bzykac brzykie otyle cialo,z duzym celulitem ..cialo z zastojem tluszczu :( :(

Gość gość
kilka kg za duzo okraglejsze ksztalty sa fajne nie kazdy jest szczupy itd,ale czasem promuje sie mega nadwage to nie jest dobre sama jestem osobom grubsza i walcze z waga ,bo nikt mi nie powie,ze kobieta ktora wazy 80 kg tyle co ja czuje sie dobrze w swoim ciele chyba,ze ma 180 cm wzrostu ja mam 165.nagwaga nie jest mila bardzo ogranicza wszystko itd

Gość gość
Zgrabne cialo jest fajne ,a nie otyle z nadwaga.. A te ktore maja nadwage to sa albo leniwe i dobra wmowie factowi ze otyle jest kobiecie bo nie chce mi sie schudnac,albo schorowana dlatego ma nadwage

Gość gość
gość dziś ZPYTAJ PSYCHOLOGA ,kto bzykka otyle z nadwaga kobiety,komu sie podobaja takie masochiscci ,zakompleksieni bardzooo ,zazwyczaj chudzi faceci ktorym wiecznie malo ... Psycholog z koziej doopy Bzykaja je bo są łatwe, chętne.

Gość gość
tak, a wszyscy faceci z " mięsniem piwnym' do odstrzału, bo jak to mozna takiego miec w lózku, hehe panowie, spójrzcie na siebie. ZADNA przesada, w którakolwiek strone, NIE JEST dobra

Gość gość
Jakoś muszą się pocieszać :) Ja bym im radziła wziąć się za siebie, biegać, używać jakichś suplementów typu AquaSlim a nie mówić jaka to otyłość jest super.

Gość gość
no nie gadajcie ze nie chieli byscie Grycanek wybolcowac a w szczegolnosci ta blondi pieknosc co to niby tanczy :) :)

Gość gość
ja nie robie zadnej propagandy :) ja po prostu chce , zeby chudzi odczepili sie ode mnie i nie probowali mnie nawracac :P niech nie wmawiaja mi ze wiedza jak to jest miec nadwage, jak sie czuje ,ajkie zdrowe zycie powinnam prowadzic, co mnie ogranicza i co powinnam zrobic by schudnac ! A moze ja nie chce schudnac ? Jest mi dobrze tak, jak jest ? Jestem szczesliwa i spelniona ? Nikogo nie namawiam do mojego stylu zycia, nie wciskajcie mi tylko , ze jestem gruba locha, bo kazdy ma inny kanon pieknosci i mi nie podobaja sie kobiety w rozmiarze 34, 36 ! Nieee. to przeciez moe noze byc prawda , bo jako dojrzala kobieta, nie dziecko ! nosze rozmiar 42 ! Jak moge byc zadowolona ze swojego zycia ? Powinnam workiem pokutnym sie nakryc i dozywotnio sie umartwiac :P