Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuja mnie biedni ludzie

Polecane posty

Gość gość

Denerwuja mnie biedni ludzie. Ciagle czegos chca od innych, sa skrzywieni, brzydcy, ich dzieci wciaz sie kreca przy dzieciach z normalnych domow, probujac wziac a to zabawke a to cos do jedzenia. Zazdroszcza innym ladnych ubran, wyjazdow wakacyjnych, domow, samochodow itd Zamiast cos probowac zmienic w swoim zyciu to laza takie ciemiegi i zatruwaja normalnym ludziom zycie.

Gość gość
a po czym poznajesz tych biednych ludzi hmm

Gość gość
nie martw się nigdy nic nie wiadomo, los się może odwrócic i ty tez kiedyś możesz być biedna, a tak na marginesie, to czy myślisz co czuja te biedne dzieci, one wolałyby się urodzic w innych rodzinach, nikt nie dał im wyboru

Gość gość
a mnie denerwują takie pustaki jak ty

Gość gość
A co ma brak urody do posiadanych pieniędzy? Wyglad to geny

Gość zozik 45
wiesz ja też kiedyś byłam takim biednym dzieckiem, zazdrościłam innym nawet dobrego jedzenia, nie oja wina, że tatuś wolał wszystkie pieniądze przechlać...

Gość gość
hmm a ja kiedyś miałam się dobrze, byłam zadbana, miałam drogie ciuchy, nowe auto, kilka razy w roku wyjazdy, ogólnie niczego mi nie brakowało, a dziś jestem biedna i nie wiem jak to zmienić, wciąż próbuję ale mi nie wychodzi :( problem w tym że aby coś zmienić na każdym kroku potrzebne są pieniądze na inwestycję, czy w doskonalenie zawodowe, czy w wygląd, czy w auto bo bez tego nie da się znaleźć pracy, zmienić na lepszą, więcej zarobić a bez kasy bieda i tak się koło zamyka...