Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JDI

Być FIT!

Polecane posty

Gość JDI

Zmiana stylu życia, dużo sportu, zdrowe jedzenia i uśmiech na twarzy. 12-to tygodniowy program ćwiczeniowy z KaylaItSines! Zapraszam wszystkie ćwiczące do dzielenia się postępami i odczuciami!

Dziś rozpoczełam 3 tydzień programu. Miałam co prawda tydzień przerwy, teraz jednak nie zamierzam już się zatrzymywać. Ćwiczenia dają w kość jednak satysfakcja PO jest wprost nieopisana. Gorąco polecam do zapoznania się, efekty niesamowite, już nie mogę się doczekać żeby je zobaczyć na sobie :D

Witam. Zaciekawiła mnie ta forma - można dowiedzieć się coś więcej o diecie i ćwiczeniach ?

Polecam odnależć sobie stronke tej pani : kaylaitsines. Bardzo długo śledziłam postępy dziewczyn, które przebrnęły przez jej program i całkowicie zmieniły swoje życie :) W końcu zdecydowałam się zakupić program ćwiczeniowy i nie żałuję ani grosza! Jest rewelacyjny i naprawdę daje w kość, a co najważniejsze przynosi efekty już po pierwszym tygodniu! Jestem w połowie 3 tyg. Dodatkowo zdrowe odżywianie i tyle. Więcej energii i zadowolenia z siebie, gorąco polecam! Dziś środa, właśnie zrobiłam trening ramiona/abs, UFF!

Gość gość
Tydzień nr 3 zakończony! Dziś dzień odpoczynku z rozciąganiem i od jutra zaczynam tydzień 4! Za tydzień zdjęcie porównawcze drobnego postępu :) Jeszcze 9 tyg i wymarzone wakacje nadchodzą! Dam radę! :D