Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zawsze podajecie swój prawdziwy wiek (kobiety)

Polecane posty

Gość gość

ja mam 24 lata ale wyglądam na z 5 lat mniej i czuję się na o wiele mniej (biorąc pod uwagę że jestem wolna, nie mam dzieci, nie planuję ślubu, jeszcze nie pracuję i tak naprawdę nie czuję się w pełni 'dorosła') a niektórzy myślą że jestem niepełnoletnia. dlatego jakoś tak nieswojo się czuję z tym moim wiekiem, jakbym miała już mieć jakiś bagaż doświadczeń, którego nie mam. chciałabym poznając kogoś móc powiedziec że mam 19 lat (oczywiście tego nie robię - zaniżam sobie max o 1 rok :P) chyba ludzie wtedy inaczej podchodzą niż 24 , faceci pewnie boją się takich dziewczyn , wolą młodsze. jak myślicie?

Gość gość
Pomyślałaś, co będzie jak się wyda?

Gość gość
dlatego nie mówię że mam 19, ale fajnie by było poudawać : P

Gość gość
Analizując Twoją wypowiedź dochodzę do konkluzji iż jesteś niedorozwinieta :p

Gość gość
Musialabys mieć tradzik

Gość gość
:D dzięki, zaśmiałam się

Gość gość
Tak - zawsze podaję swój wiek, bo mam ubaw, kiedy nikt mi nie wierzy :D Ostatnio jednemu młodemu chłopcu zapoznanemu podczas urlopu pokazywałam nawet dowód, bo nie wierzył, że jestem starsza od niego o 8 lat ;)

Gość gość
nie ,jako że w naszej zaściankowej polandi kobieta po 30 powinna już brać kredyt na grobowiec a nie na mieszkanie , wiek swój zaniżam. Oczywiście gdzieś na baletach, do kogoś z kim wiem że najpewniej więcej się nie zobacze /nie mylić z przypadkowymi kochankami/ Zawsze to lepiej mieć 2 niż 3 z przodu , a mam 34 ,to mówię 29.

Gość gość
@vikernes - to do mnie?? Może i jestem, co za różnica? "Chłopiec" miał 25 lat, ja mam 33 i bawią mnie takie sytuacje.

Gość gość
^no i bardzo dobrze że tak mówisz. a panowie nie mają tego problemu bo u nich 30+ to u nich kwiat wieku i druga młodość więc tego nie rozumieją i wyzywają.

Gość gość
Mi dają 10 lat mniej więc mówię, że mam 10 lat mniej

Gość gość
Ja mam 42 lata, a jak ktos pyta to mówię, że mam 45 :)

Gość gość
ja szefowi dałam zwolnienie lekarskie a on chciał byc zabawny i powiedział - "ach, ci lekarze , jacy oni są....na pierwszym planie podali wiek " akurat żart nie był w moim typie bo pokazal mi że powinnam się wstydzić swojego wieku i takie obciachowe zwolnienie lekarz napisał nie lubię szefa, widocznie lubi małolaty i takie mu sie podobają a mi już aluzje do wieku