Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca UK

Polecane posty

Gość gość

Przed chwilą (08/2014) wykonałem szybkie wyszukanie i znalazłem aż 132,899 dostępnych ofert pracy w Londynie! Liczba ta napewno nie jest dokładana, gdyż samo wyszukiwanie było tylko na frazę 'Greater London', a niektóre ogłoszenia mogą już być nie aktualne...mimo wszystko, robi wrażenie. ( Tym bardziej, że po podobnym wyszukiwaniu na stronach Warszawskiego Urzędu Pracy, znalazłem tylko 578 wolnych stanowisk...i tu również tą liczbą bym się do końca nie sugerował bo napewno nie odzwierciedla rzeczywistości - miejmy nadzieję!

Gość gość
Ofert może być dużo, ale słabych, z marną płacą za ciężką pracę. Nie ma co się tym sugerować.

Gość gość
Po za tym od 100 osob wzwyz na praktycznie kazda oferte (chyba ze jest sie megaspecjalista w jakiejs dziedzinie i bardzo dobrze ogarnietym jezykowo). Mieszkam w Londynie juz sporo juz i znam w miare na biezaco rynek pracy.

Gość gość
W to wliczone sa oczywiscie prace -przekręty i nieaktualne, powtarzajace sie i te, ktore sa oglaszane online bo jest taki wymóg ale tak naprawde juz kogos na to miejsce maja.