Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam zawał. Czy to poronienie

Polecane posty

Gość gość

Sie zaczyna? Jestem w 7tc. Wczoraj zauważyłam na bieliźnie różowe uplawy. Potem wszytko było ok. Dzisiaj rano znowu rozowe do tego jak sie postaram to miałam śluz pomieszany z krwią. Niewiele. Boli mnie brzuch i krzyże. Czy to normalne? Proszę powiedzcie ze to normalne, bo nie chce stracić kolejnego dziecka.

Gość gość
To co ty jeszcze w domu robisz? Poroniłaś i tyle. Trzeba było więcej pić , palić i ćpać, może się nauczysz na przyszły raz .

Gość gość
spokojnie, dla pewnosci pojedz do szpitala, zrobia ci badania i bedzieszz wszystko wiedziala

Gość gość
nie wierzę, że są takie idiotki, które podejrzewając poronienie zamiast lecieć do lekarza pytają na kafe...

Gość gość
Sama jesteś idiotka. A pomyślałas ze moze nie mam możliwości isc do lekarza?

Gość gość
Jak to nie masz możliwości?! To jaką będziesz matką, jeśli dziecko Ci ciężko zachoruje a Ty beztrosko mu powiesz: nie mam możliwości jechać do lekarza, umieraj! :O Kobieto, gdzie Ty się zabierasz za bycie rodzicem, jak rozumu Ci brakuje....

Gość gość
nie no przecież nie powie dziecku, że umrze! :D Popędzi po profesjonalną pomoc prosto na kafeterię!

Gość gość
Czy wy tego nie rozumiecie? Mieszkam w kraju w którym przetrwa najsilniejszy ok? Lekarze nie faszerują tutaj matek duphastonem itd i generalnie do 12tc maja cie w d***e. Wlasnie zadzwoniłam do położnej ktora nie udzieliła mi żadnych wyjaśnień co to moze byc czy to jest nirmalne czy nienormalne tylko poinformowała ze jak zacznę krwawią to prawdopodobnie zaczęło sie poronienie i mam sie udać do lekarza.

Gość gość
no to się udaj do lekarza!!!

Gość gość
Tak, ja tego nie rozumiem- jak możesz myśleć, że skoro nie pomógł Ci lekarz, to pomoże Ci kafeteria? Wiadomo, że krwawienie w ciąży, zwłaszcza na tak wczesnym etapie, nie wróży niczego dobrego. Mi lekarz od początku ciąży mówił, że jeśli tylko zobaczę plamienie to mam się niezwłocznie udać na izbę przyjęć. Skoro służba zdrowia Ci nie może pomóc, to co my możemy zrobić? :O Ja jedynie życzę Ci, aby mimo wszystko Twoje obawy okazały się niesłuszne i żeby ciąża rozwijała się prawidłowo.

Gość Ale to już było
PORONIŁAŚ !!!! Co robisz jeszcze na forum.Wezwij pogotowie.Czy Ty jesteś normalna????!!!!!

Gość gość
Chciałam po prostu sie dowiedzieć czy rozowe uplawy to normalne czy nienormalne. Nie kestem tak głupia i wiem ze jak zacznie sie krwawienie to raczej zaczęło sie poronienie. Tutaj sa tylko rozowe uplawy i dzisiaj rano zobaczyłam trochę krwi. Narazie jest ok. Rozumiecie mnie?

Gość gość
to leż i się nie ruszaj

jejku, co za podniecenie. Pierwsza kobieta na tej ziemi, która poroniła. Bardziej zafrapował mnie ten zawał. Wszystkie plagi na jedną :D

Ale to już było dziś PORONIŁAŚ !!!! Co robisz jeszcze na forum.Wezwij pogotowie.Czy Ty jesteś normalna????!!!!! <<<<<<<<<<< co za choleryczka :D

Gość gość
seksowna_ dziś jejku, co za podniecenie. Pierwsza kobieta na tej ziemi, która poroniła. Bardziej zafrapował mnie ten zawał. Wszystkie plagi na jedną X X Pewnie nie pierwsza i nie ostatnia. Ale jak sie czegos bardzo chce i kolejny raz sie okazuje ze niestety ale jest to poza twoim zasięgiem to człowiek zaczyna sie załamywać. Moze z tym zawałem przesadzilam fakt, ale co zrobię? Panująca jestem. W Pl dostaniecie duphaston, l4 i gnijecie sobie w łóżeczku. Mi położna powiedziała good luck i to było tyle. A jakiekolwiek zwolnienie z pracy czy cos? Po co? Przeciez nie jestem pierwsza i nie ostatnia :/

Gość gość
Panikara jestem miało byc

Gość gość
No to czemu panujesz ciążę i dziecko w takim niewdzięcznym kraju, gdzie Ci życzą good luck i L4 nie wypiszą nawet! Trzeba było w starać się o dziecko w PL :) ale tutaj social zdecydowanie mniejszy

Gość gość
Ciąża to nie choroba :o W Polsce też się nie doastaje od ręki l4 od pierwszego tygodnia ciązy, tylko w uzasadnionych wypadkach. Z księzyca spadłaś?