Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Szycie ubra艅

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Fajne dodatki to te偶 Bottonext http://www.bottonex.pl/ To producent z Kielc. Wyb贸r maj膮 ogromny a na 偶yczenie wykonuj膮 produkty z logo klienta. Firma bardzo solidna, zam贸wienia sa zawsze realizowane na czas.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja tak偶e od d艂u偶szego czasu si臋 tym zajmuj臋. Teraz tak偶e poszerzy艂am dzia艂alno艣膰 o r贸偶nego rodzaju akcesoria. Dodatki kaletnicze zamawiam zazwyczaj z www.dkal.pl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶esz te偶 nawi膮za膰 wsp贸艂prac臋 z profesjonaln膮 szwalni膮 i wzorcowni膮. Ja od ponad roku korzystam z us艂ug www.elastic.com.pl i musze przyzna膰, 偶e jestem zadowolona z jako艣ci us艂ug produkt贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli chodzi o takie wyposa偶enie dla zak艂ad贸w krawiecki, o dodatki krawieckie to w艂a艣nie jak najbardziej polecam wsp贸艂prac臋 z http://alpa-lamowki.pl/. Fajne miejsce do tego, aby kupi膰 to, co jest potrzebne. Du偶y wyb贸r, dobre ceny, plus za wsp贸艂prac臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Warto, aby zak艂ad krawiecki mia艂 nawi膮zan膮 te偶 wsp贸艂prac臋 z farbiarni膮, np. www.bilo.pl :) Coraz wi臋cej kobiet decyduje si臋 na szycie zarobkowe, zak艂ada w艂asne firmy, szyje ciekawe ubrania, kt贸re wyr贸偶niaj膮 si臋 designem:) Mas臋 tego typu sklep贸w online mo偶emy aktualnie znale藕膰. Aby si臋 wybi膰, wa偶ne jest dostarczanie dobrej jako艣ci ciuch贸w. Co艣 zrobionego z kiepskiego materia艂u si臋 nie sprawdzi. Dlatego, je艣li my艣limy o za艂o偶eniu biznesu ciuchowego to dobrze jest mie膰 zaufanych partner贸w, BILO do takich nale偶y :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Takie zwyk艂e ciuchy na co dzie艅 to wydaje mi si臋, 偶e lepiej kupowa膰 gotowe ni偶 szy膰 na zam贸wienie. Ale odzie偶 specjalistyczna, 偶e tak powiem, np. togi prawnicze to ju偶 temat dla specjalist贸w, wiadomo - np. http://styl.elo.pl/togi-prawnicze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocham szycie

Je艣li lubicie szy膰 z mi臋kkiej i przyjemnej dres贸wki, to polecam www.prostozmetra.pl
Maj膮 przepi臋kne wzory inne ni偶 w wi臋kszo艣ci sklep贸w. Dres贸wka jest od polskich producent贸w, a w ich jako艣ci jestem zakochana, po wielu praniach wygl膮da ca艂y czas tak samo dobrze.聽:classic_love:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 broszka30

ja dopiero od niedawna szyje swoje ubrania 馃槃聽zakupi艂am 艁ucznika Ameli臋 i rozpocz臋艂am swoj膮 przygod臋! idzie mi ca艂kiem nie藕le tak w sumie, sporo "trik贸w" pokaza艂a mi babcia, ale korzystam r贸wnie偶 z filmik na Youtubie i sporo ciekawych porad znalaz艂am na przepisnaszycie.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilianna01
Dnia 15.02.2019 o 09:46, Go艣膰 broszka30 napisa艂:

ja dopiero od niedawna szyje swoje ubrania 馃槃聽zakupi艂am 艁ucznika Ameli臋 i rozpocz臋艂am swoj膮 przygod臋! idzie mi ca艂kiem nie藕le tak w sumie, sporo "trik贸w" pokaza艂a mi babcia, ale korzystam r贸wnie偶 z filmik na Youtubie i sporo ciekawych porad znalaz艂am na przepisnaszycie.pl

艁ucznik ma super maszyny do szycia. Ich maszyne mia艂a moja babcia, potem moja mama a teraz ja - ja co prawda mam juz wyprodukowana przez aspa electro ale dalej to tama sama jako艣膰聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pi anna

Zaczyna艂am sw贸j biznes od szycia w domu. Jednak偶e, du偶e zainteresowanie i zapotrzebowanie sprawi艂y, 偶e musia艂am wynaj膮膰 lokal i zakupi膰 maszyny. Te uda艂o mi si臋 zakupi膰 od importera, a dok艂adnie od聽 Bosmann. Za jego spraw膮 sta艂am si臋 w艂a艣cicielk膮 nie tylko klasycznych maszyn do szycia, ale i niezmiernie wa偶nych maszyn ultrad藕wi臋kowych. A do tego masa akcesori贸w, nie do zast膮pienia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karowronka

Ja szyje ubrania od niedawna ale mam mega zajawk臋 na to 馃槃聽Super spos贸b na relaks i rozwini臋cie swojej kreatywno艣ci. Strona Przepis na szycie jest bardzo pomocna 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gocha37

Ja jak zaczyna艂am swoj膮 przygod臋 z szyciem, to znalaz艂am fajny internetowy sklep w艂a艣nie z takimi r贸偶nymi krawieckimi rzeczami, jak guziki, zatrzaski itd. https://krawgors.pl/ - polecam, du偶y wyb贸r.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edyta

Hej, szycie to 艣wietna sprawa:) czujesz co chcesz i z czego chcesz. Ostatnio znalaz艂am fajna stronke z tkaninami tekstyliada.com,聽 mo偶e znajdziecie co艣 dla siebie:)聽

Udost臋pnij ten post

R贸wnie偶 polecam szycie samemu :) Jak ju偶 si臋 nauczysz, to super sprawa. Dodaj do tego dobre materia艂y i masz gotowy przepis na szaf臋 z super ciuchami :)聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Je偶eli rozgl膮dacie si臋 za sprawdzon膮 firm膮, kt贸ra zajmuje si臋 szyciem ubra艅 na zam贸wienie to polecam wam skontaktowa膰 si臋 z http://bfield.pl/ Moja firma z nimi wsp贸艂pracuje od dawna i mog臋 potwierdzi膰 ich pe艂en profesjonalizm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aneetass

Ka偶demu kto lubi tego typu rob贸tki, mog臋 poleci膰 sklep z kt贸rego sama zamawia艂 w艂贸czki, kordonki czy szyde艂ka. www.twojapasmanteria.pl - Do wyboru do koloru. Produkt贸w maj膮 na tyle du偶o, 偶e ka偶da z Was powinna znale藕膰 u nich co艣 dla siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malka

je艣li chodzi o koszty, to ja po prostu kupuje聽w miejscach, w ktoych ciuchy na mnie dobrze le偶膮, jedn膮 z takich sklep贸w jest sibysi.pl聽

Udost臋pnij ten post