Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WCkici

Coś jeszcze???

Polecane posty

Gość WCkici

Hej we wrześniu dostanę kotka i nie wiem co mu jeszcze muszę kupić i jaka karma będzie najlepsza. Na pewno muszę kupić kuwetę z łopatką i do niej żwirek sylikonowy zbrylający jest bezzapachowy i hipoalergiczny i jest drobny specjalnie żeby nie podrażniał łapek kociaka, drapak, legowisko, zabawki, trzy miski i coś jeszcze? A karmę to chyba Whiskas junior jak myślicie?

Gość gość
karmy sklepowe to najgorszy szajs :o a whiskas jest już całkiem najgorszy. Kupuj kotu karmę przez internet albo w jakimś dobrze wyposażonym zoologicznym lub u weterynarza.

Gość gość
Akurat zwirek silikonowy nie jest najlepszy dla kazdego kota. Moje dwa wola drewniany, naturalny. Dobre sa karmy firmy royal. Jakies zabawki mozesz kupic . Myszki i zabawke na sznurku.

Gość gościuffa
Whiskas? Omg. Ppczytaj sobie sklad:kazda z tych super reklamowanych karm ma nie wiecej niz 4% miesa! Ja mam od dwoch tygodni dwa kociaki brytyjskie krotkowlose. Kupilam im karme select gold, przez internet. Minimum 70% miesa w puszce i kotki sa syte. Bwdziesz wydawac na whiskasy, felixy itd to nie dosc ze bedziesz w kotka ladowac wszystko oprocz miesa to jeszczw licz sie ze za pare lat wydasz niezla sumke u weterynarza na leczenie jelit, zoladka, nerek...