Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

możecie polecić fajne miejsce na wyjazd z niemowlakiem

Polecane posty

Gość gość

Macie może jakieś sprawdzone miejsce gdzie fajnie można spędzić czas z niemowlakiem 10 miesięcznym . Planujemy wyjazd tak na 4 dni i zastanawiamy się czy góry czy morze

Gość gość
Raczej po górach z niemowlakiem nie chodzicie.ja wybrałabym morze bo można młodemu nóżki wodą pochlapać, chodzić brzegiem morza i jak będziecie blisko lasu to do lasu.

Gość gość
lepiej nad morze. powdycha dziecko jodu, pobawi sie fajnie na plazy, pochodzi po piasku, pociapcia sie w morzu

Gość O tak przy tych 16 stopniach
które zapowiadają w przyszłym tygodniu i nadmorskim wietrze idealnie będzie chlapać się w morzu i bawic na piasku :O

Gość gość
Tylko właśnie morze jest nudne jak się nie kapie ani nie opala a z dzieckiem raczej na plaży nie poleze .

Gość gość
marina resort Desilva mikolajki, dokladniej Jora wielka napewno znajdziecie tam cos dla siebie!

Gość gość
Wynajmij specjalny plecak z nosidlem i w gory:-) my tak robimy z nasza córka, ma 10m.

Gość gość
My bylismy z 10 miesiecznym synkiem w Wiśle. Wynajelismy sobie apartament zeby wieczorem mozna bylo polozyc malego spac i spokojnie sobie siedziec i mielismy aneks kuchenny gdzie moglismy przygotowac dla niego jedzonko. Bardzo polecam taka forme. Nie chodzilismy po gorach bo pogoda byla slaba ale duzo spacerowalismy bylismy w Golebiewskim na basenie, gralismy w gry i w bilarda a maly w tym czasie szalal wsrod zabawek. Bylismy bardzo zadowoleni mimo ze to wczasy bez specjalnych fajerwerkow.:-P

Gość Darianna89
Byłam teraz z moim 3 miesięcznym synkiem nad morzem w Krynicy morskiej widać że dużo rodzin tam jeździ. Góry kocham ale to jednak musi być większe dziecko bynajmniej sprawnie chodzące.

Gość gość
Typowo nastawiony hotel na dzieciaki to Primavera w Jastrzebiej Górze. Wszystko tam jest z mysla o dzieciach robione. Ja bylam też z 4-miesiecznym synkiem w Velawesie we Władyslawowie. Było bardzo fajnie.

Gość Sunsin
Wejdźcie sobie na Q-mapa https://wroclaw.q-mapa.pl/ u góry wybieracie miasto i macie podzielone na kategorie wydarzenia i miejsca, w których możecie w danym mieście zjeść wybrać się z rodziną, czy dzieckiem. Do planowania spędzania czasu z dzieckiem myślę, że miejsce naprawdę idealne.