Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AmorousDesire

Jestem w ciąży? mimo 2 negatywnych testów?

Polecane posty

Cześć Dziewczyny Sama już nie wiem co myśleć. W zasadzie zawsze miałam nieregularny okres, ale byłam u ginekologa, dostałam tabletki anty, wzięłam 2 opakowania, tylko że źle się po nich czułam i odstawiłam, nie chciałam kombinowania i testowania nowych rodzajów. I po odstawieniu kolejne 3 okresy były regularne jak w zegarku. W tym cyklu były stosunki oczywiście, dosyć częste, ale zawsze zabezpieczone, w prezerwatywach. Okres mi się spóźnia, 9 dni. Powinnam dostać 10 sierpnia, zrobiłam wtedy test, negatywny. Pomyślałam, że może za szybko, więc kolejny zrobiłam 15 i to samo. Nie mam jako takich objawów, czasami lekko boli mnie brzuch tak jak na okres, ale słabiej. No i śluz. Taki dosyć gęsty, więcej niż zawsze. Chyba za wcześnie na ginekologa, bo na USG i tak jeszcze nic nie zobaczy... chociaż sama nie wiem.. Co myślicie? 2 testy mogły się mylić? to ciąża?

Gość gość
nie, to nie ciąża, tylko Twoje rozregulowane hormony

Gość gość
po odstawieniu tabletek miałaś super regularne okresy, bo tabletki trochę uregulowały twoje hormony. w takim razie zrób poziom hormonów i na tej podstawie niech gin dobierze tabletki, a nie eksperymentowanie czy te czy tamte - tabletek nie dobiera się na zasadzie prób i błędów tylko na podstawie wyników badań. czy jesteś w ciąży? nie wiem, wróżką nie jestem, ale możesz iść do gina - spokojnie jakbyś była w ciąży to już będzie widać pęcherzyk.