Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AmorousDesire

Jestem w ciąży? mimo 2 negatywnych testów?

Polecane posty

Cześć Dziewczyny Sama już nie wiem co myśleć. W zasadzie zawsze miałam nieregularny okres, ale byłam u ginekologa, dostałam tabletki anty, wzięłam 2 opakowania, tylko że źle się po nich czułam i odstawiłam, nie chciałam kombinowania i testowania nowych rodzajów. I po odstawieniu kolejne 3 okresy były regularne jak w zegarku. W tym cyklu były stosunki oczywiście, dosyć częste, ale zawsze zabezpieczone, w prezerwatywach. Okres mi się spóźnia, 9 dni. Powinnam dostać 10 sierpnia, zrobiłam wtedy test, negatywny. Pomyślałam, że może za szybko, więc kolejny zrobiłam 15 i to samo. Nie mam jako takich objawów, czasami lekko boli mnie brzuch tak jak na okres, ale słabiej. No i śluz. Taki dosyć gęsty, więcej niż zawsze. Chyba za wcześnie na ginekologa, bo na USG i tak jeszcze nic nie zobaczy... chociaż sama nie wiem.. Co myślicie? 2 testy mogły się mylić? to ciąża?

Gość gość
Idź do ginekologa, testy czasem kłamią. A teoretycznie jeśli zaszłaś to na USG powinno być widać pęcherzyk ciążowy :) A jeśli nie zaszłaś wyjaśnisz spóźnienie miesiączki :) Tak więc marsz do lekarza :)