Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem za ustawą, by wszystkie kobiety obowiązkowo faszerować antykoncepcją

Polecane posty

Gość gość

przykładowo tak wielki człowiek jak ja, stworzony do wielkich czynów nie może sobie pozwolić na to, by spędzić życie u boku istoty tak nierozumnej i zacofanej intelektualnie jak kobieta, a więc dziecko byłoby dla mnie koszmarem. Nie można też dopuścić do tego, by mężczyzna, jako osoba przed, którą stoi więcej wyzwań społecznych był narażony na tak absurdalne rzeczy, jak wazektomia, albo seks w gumce( przecież to się w ogóle nie liczy nawet jako seks). Mężczyzna to postęp i siła napędowa nauki, a kobieta to tylko element służący zaspokojeniu jego jednej podstawowej potrzeby, więc niech robi to co do niej należy.

Gość gość
niech robi to co należy i w zgodzie z natura rodzi dzieci. Skoro mężczyzna się tak poświęca i zniża po to aby mieć seks z tak nierozumna istotą to niechaj choc owoce z tego będa :) ahahaha xD słabe to słabe :)))

Gość gość
Jasne, drugi wariant to rodzenie dzieci, ale bez pozwów o alimenty i wymagania opieki nad nimi.

Gość gość
cóz jak zrobił niech płaci, połowę genów oddał łaskawie to i połowe kasy na utrzymanie niechaj daje :D:D

Gość gość
a z jakiej paki?

Gość gość
Mam propozycję: upyerdol se małego przy samej doopie i po sprawie. I tak za pewne jest dla ciebie bezużyteczny. A lać możesz do woreczka.

Gość gość
Już szacowałem, za którym postem pojawi się pierwsza obelga. I tak jest nieźle. Jak gdyby wchodzenie na mnie mogło zmienić smutną prawdę, że kobiety są tylko bezmyślnym towarem i produktem medialnym oraz jednym z narzędzi do zaspokajania potrzeb, jak jedzenie, czy maszynka do golenia. :D

Gość gość
hahahahaha uśmiałam się :D super super, pisz dalej, skończysz jak adolfik :D

Gość gość
Ale ciebie chłopaczku nie ma co wyzywać, ty jesteś chory psychicznie, a takim trzeba współczuć. I leczyć.

Gość gość
eee tam obelgami Cie bedziemy obrzucać:) Twoja sprawa i tyle. Choć nie wierzę, że znajdziesz kiedyś jakąś laskę ale może i znajdzie sie taka desperatka co sie faszerować będzie i zaszczyt będzie ja spotykał że ją bierzesz;p Obstawiam, że tak nie myslisz, tylko nudzi Ci sie i chcesz ludzi denerwować :) tanio ;p

Gość gość
Szkoda, że twojej starej nie zapodali obowiązkowo antykonceptów. Po chooya wysrała takie coś jak ty :O

Gość gość
dokladnie, po co twoja matka wys\rala takie go\wno jak ty :) a ja sie hormonami nie truje, moj chlop zaklada gumke hahaha to ja rzadze w zwiazku i wybieram antykoncepcje, nie podoba sie to won z lozka

Gość gość
Nie ma co ciebie wyzywać , powinieneś umówić sobie wizytę u specjalisty, bo jeżeli mówisz serio to jestem pewna , że masz zaburzenia psychiczne :)