Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne uczucie podczas stosunku

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanie, w sumie nie wiem sama o co chodzi. Kiedy z partnerem kochamy się w pozycji, w której jestem na górze, odczuwam w podbrzuszu dziwne uczucie. Ciężko mi określić co właściwie czuję, jest to coś na pograniczu przyjemności i bólu. Jest to dla mnie troszkę peszące bo kiedy zaczynam coś takiego odczuwać po prostu nie mogę się zrelaksować bo nie wiem czy to pójdzie w stronę przyjemności czy jednak będzie boleć. Czy, któraś z Was drogie dziewczyny ma podobne odczucia? Może chodzi tu o ustawienie członka? Nie chciałabym zrezygnować z tej pozycji bo jest ona dla mnie strasznie przyjemna dopóki nie pojawia się to dziwne uczucie. No i mam ten mankament psychiczny, że za dużo myślę, kiedy czuję tę przyjemność/ból zaraz zaczynam się zastanawiać czy aby wszystko w porządku, czy będzie dobrze itd i już nie mogę cieszyć się z samego stosunku... Chciałabym dowiedzieć się czy to jest normalne i czy nie jestem odosobniona w takim odczuwaniu. Z góry dziękuję za Wasze odpowiedzi

Gość gość
Rozumie iż dzieje się to tylko podczas głębokiej penetracji? Jeśli partner ma długi penis może dochodzić do ocierania się go o szyjkę macicy w sąsiedztwie, której na dolnej ściance pochwy tuż obok szyjki w samym tyle znajduje się jeden z najbardziej czułych punktów w pochwie. Jedna z moich byłych była w tej okolicy tak czuła iż po paru razach stymulacji jej biodra fruwały 50 cm nad łużkiem. Być może jest to powiązane właśnie z tym.

Gość gość
Może masz tyłozgięcie lub przodozgięcie macicy i dlatego ten dyskomfort

Gość gość
no jak na moje to tak jak ktoś wcześniej napisał :szyjka macicy. Dla niektórych to jest mega przyjemne, a dla innych bolesne.